• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δόμος ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΑΜΦΙΛΟΓΙΑ Η' ΠΕΡΙ ΛΙΒΕΛΛΟΠΡΑΓΜΟΝΟΣ ΜΟΝΑΧΟΥ Το μαρτύριο της κόλασης θα είναι η αδυναμία να αναγνωρίσουμε τον Χριστό στο πρόσωπο του Νυμφίου και .. Product #: 230.00004 Regular price: 16.00€ 16.00€ 1

ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΑΜΦΙΛΟΓΙΑ Η' ΠΕΡΙ ΛΙΒΕΛΛΟΠΡΑΓΜΟΝΟΣ ΜΟΝΑΧΟΥ

Εκδοτικός Οίκος: Δόμος
Κωδικός προϊόντος: 230.00004
Συγγραφέας: Γιανναράς Χρήστος
Χρονολογία: 1989
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Εξαντλημένη έκδοση
Κατάσταση: Πολύ καλή
Σελίδες: 62
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο με αυτιά.
Τυπογραφείο: Εκτύπωση «Όλβος» ΕΠΕ, Νικομήδους 19, Αθήνα.
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Το αντίτυπο φέρει υπογραμμίσεις ενδιαφερόντων χωρίων με μολύβι σε αρκετές σελίδες του, χωρίς να επηρεάζεται η ανάγνωση.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 16.00€

- +

Το μαρτύριο της κόλασης θα είναι η αδυναμία να αναγνωρίσουμε τον Χριστό στο πρόσωπο του Νυμφίου και εραστή των ανθρώπων. Η όποια θαυμαστή παρουσία Του δεν θα αρκεί να μας πείσει -το θαύμα δεν έπεισε ούτε τους Γραμματείς και Φαρισαίους. Αν προέχει και για μας ο Νόμος, τα μέτρα της νομικής «καθαρότητας», δεν είναι δυνατό να Τον αναγνωρίσουμε. Δεν μπορεί να είναι αυτός που αγκαλιάζει τους ακάθαρτους -τους τελώνες, τι πόρνες, τους άσωτους, τους ληστές. Δεν είναι ο Κριτής που περιμέναμε, αυτός που θα δικαίωνε τις στερήσεις και την άθλησή μας, δεν είναι ο δικαιοκρίτης Θεός. Είναι Νυμφίος και Εραστής, άρα είναι ο δαίμονας -αφού «η φύση του έρωτα είναι δαιμονική».

Και κάπως έτσι αρχίζει η κόλαση. [...]

(Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Image
© 2020 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία