• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Καγιάφας Χαράλαμπος & Ιωάννης ΙΕΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ, ΟΡΘΡΟΥ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΝ ΤΗΣ ΤΙΜΙΑΣ ΚΑΡΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ Ευχαριστήσωμεν την Θείαν Πρόνοιαν, ότι εγεννήθημεν Έλληνες και κληρονόμοι του Βυζαντινού Μεγαλείου. .. Product #: 264.00001 Regular price: 28.50€ 28.50€ 2

ΙΕΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ, ΟΡΘΡΟΥ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΝ ΤΗΣ ΤΙΜΙΑΣ ΚΑΡΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ

Κωδικός προϊόντος: 264.00001
Συγγραφέας: Μπογδανόπουλος Στεφ. Ηλίας
Χρονολογία: 1967
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Συλλεκτικό
Κατάσταση: Καινούριο αντίτυπο
Σελίδες: 52
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο. Άκοπο αντίτυπο.
Τυπογραφείο: Τύποις: Χαρ. Καγιάφα, Πάτραι / Τσιγκογραφίαι: «ΑΡΤΙΝ», Πάτραι.
Εικονογράφηση: Το εξώφυλλον και η διακόσμησις των σελίδων, εφιλοτεχνήθησαν από τον κ. Γεώργιον Δημ. Μπογδανόπουλον, εν Πάτραις.
Γλώσσα: Ελληνικά
Υπογραφή/Αφιέρωση: Το αντίτυπο φέρει στην πρώτη σελίδα την προσωπική σφραγίδα του συγγραφέα: «Τιμής ένεκεν προσφέρει ο πονήσας - υπογραφή».
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 28.50€

- +

Ευχαριστήσωμεν την Θείαν Πρόνοιαν, ότι εγεννήθημεν Έλληνες και κληρονόμοι του Βυζαντινού Μεγαλείου. Ειδικώτερον ημείς οι Αχαιοί, ευχαριστούμεν τον Πρωτόκλητον Απόστολον, «τον Κήρυκα της Πίστεως και Υπηρέτην του Λόγου», αξιωθέντες, όπως παροικώμεν την γην της Αχαΐας, την οποίαν αγρύπνως, ως Πολιούχος των Πατρέων, ο Απόστολος Ανδρέας, ανά τους αιώνας διαφρουρεί [...].

(Από τον πρόλογο του συγγραφέα)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία