• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιδιωτική έκδοση ΨΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ, ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ Ο γνωστός κυνηγετικός λογογράφος κ. Ι. Δημητριάδης, ο οποίος σ' όλη του τη ζωή εκυνήγησε σε όλα σχεδ.. Product #: 799.00003 Regular price: 34.50€ 34.50€ 1

ΨΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ, ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

Εκδοτικός Οίκος: Ιδιωτική έκδοση
Κωδικός προϊόντος: 799.00003
Συγγραφέας: Δημητριάδης Α. Ιωάννης
Χρονολογία: 1969
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Δυσεύρετο
Κατάσταση: Άριστη
Σελίδες: 344
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο
Τυπογραφείο: Γραφικαί Τέχναι «Άλφα Θήτα», Φιλικής Εταιρίας 55 - Τηλ. 67-777, Θεσσαλονίκη.
Εικονογράφηση: Πλούσια εικονογράφηση εντός και εκτός κειμένου (σκίτσα, ζωγραφιές, αναπαραστάσεις, φωτογραφίες, σκαριφήματα, κλπ.).
Γλώσσα: Ελληνικά
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 34.50€

- +

Ο γνωστός κυνηγετικός λογογράφος κ. Ι. Δημητριάδης, ο οποίος σ' όλη του τη ζωή εκυνήγησε σε όλα σχεδόν τα βουνά και τους δρυμούς της Ελλάδος, από τη Ροδόπη μέχρι των αποκρήμνων βράχων της νήσου Σικίνου, μας παρουσιάζει το νέο του βιβλίο: «ΨΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ».

Το βιβλίο είναι γεμάτο αίσθημα, γραμμένο δροσερά, εύθυμα, με τέχνη απαράμιλλη διαχειρίζεται τα πολυποίκιλα και δυσχερέστατα θέματα, ουδέποτε παρόμοιο εξεδόθη στον τόπο μας. Συγκρατεί και διασκεδάζει, χαρίζει στιγμές αλησμόνητες στον αναγνώστη, του οποίου το ενδιαφέρον παραμένει ζωηρό, από την αρχή έως το τέλος. Ωραίο και αξιοπρόσεχτο βιβλίο, για όσους έχουν αγάπη στην καρδιά και θέλουν να διαβάσουν κάτι πρωτότυπο και άγνωστο στον τόπο μας.

(Του Φώτη Ισαακίδη, Πρωταθλητού της Σκοποβολής, μέλους της Εθνικής ομάδος)

Image
© 2020 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία