• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σώμα Ελλήνων Προσκόπων ΠΤΥΧΙΟΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΟΥ, ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ Το βιβλιαράκι αυτό θα σε βοηθήση ν' αποκτήσης τις απαραίτητες γνώσεις, για να πάρης το πτυχίο ειδικό.. Product #: 799.00005 Regular price: 16.50€ 16.50€ 1

ΠΤΥΧΙΟΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΟΥ, ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ

Εκδοτικός Οίκος: Σώμα Ελλήνων Προσκόπων
Κωδικός προϊόντος: 799.00005
Συγγραφέας: Κωνσταντόγλου Αλ. Άρης
Χρονολογία: 1955 (1965)
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Συλλεκτικό
Κατάσταση: Άριστη
Σελίδες: 96
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο
Εικονογράφηση: Πλούσια εικονογράφηση εντός και εκτός κειμένου με σχέδια και σκίτσα από την κατασκηνωτική ζωή και την προετοιμασία της.
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Δεύτερο βιβλίο στη σειρά: Πτυχία Ειδικοτήτων Προσκόπων. Το αντίτυπο φέρει στο οπισθόφυλλο σφραγίδα του «Προσκοπικού Πρατηρίου, Φειδίου 16, Αθήναι». (Οι πρώτες σελίδες φέρουν δύο διαφορετικές ημερομηνίες: 1955, 1965).
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 16.50€

- +

Το βιβλιαράκι αυτό θα σε βοηθήση ν' αποκτήσης τις απαραίτητες γνώσεις, για να πάρης το πτυχίο ειδικότητος «Κατασκηνωτού». Είναι γραμμένο κατά τέτοιο τρόπο ώστε να συμπεριλαμβάνη μέσα στις σελίδες του, και όλες τις απαιτούμενες γνώσεις για την απόκτηση του πτυχίου «Στρατοπεδευτού» προκειμένου διά Ανιχνευτάς.

(Από τον πρόλογο του βιβλίου)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία