• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ομοσπονδία Εκδρομικών Σωματείων Ελλάδος ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Το εγχειρίδιο αυτό αρχηγού, αποτελεί, θα λέγαμε, τον καταστατικό χάρτη των καθηκόντων και υποχρεώσεω.. Product #: 799.00006 Regular price: 20.00€ 20.00€ 1

ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΚΔΡΟΜΩΝ

Κωδικός προϊόντος: 799.00006
Συγγραφέας: Κωνσταντινόπουλος Βάσος
Χρονολογία: 1959
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Εξαντλημένη έκδοση
Κατάσταση: Καινούριο αντίτυπο
Σελίδες: 24
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο
Γλώσσα: Ελληνικά
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 20.00€

- +

Το εγχειρίδιο αυτό αρχηγού, αποτελεί, θα λέγαμε, τον καταστατικό χάρτη των καθηκόντων και υποχρεώσεων που πρέπει να τον μελετούν και να τον εφαρμόζουν πιστά οι αρχηγοί εκδρομών και οι έφοροι όλων των εκδρομικών και ορειβατικών σωματείων, των περιηγητικών οργανώσεων και κάθε συλλόγου ή ομάδος, οποιουδήποτε κλάδου, που οργανώνει εκδρομές και περιηγήσεις. Όφελος θα έχουν να αποκομίσουν. Ακόμα οι οδηγίες και οι συμβουλές, που περιέχονται στο σύντομο αυτό βιβλιαράκι, αποτελούν ένα χρήσιμο βοήθημα, όχι μόνο για τα μέλη των οποιωνδήποτε εκδρομικών οργανώσεων αλλά και για κάθε Έλληνα εκδρομέα. Η τήρηση, από τον καθένα που ταξιδεύει, των κανόνων που θεσπίζονται με το μικρό αυτό εγχειρίδιο, θα προαγάγει αναντίρρητα το εκδρομικό μας επίπεδο. 

(Από τον πρόλογο του βιβλίου)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία