• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δόμος Ο ΑΡΓΑΛΕΙΟΣ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΥΦΑΝΤΙΚΗΣ Το βοήθημα τούτο έχει γραφτεί με μόνο σκοπό να δώσει όσο το δυνατόν περισσότερες απαντήσεις στα ερωτ.. Product #: 740.00001 Regular price: 85.00€ 85.00€ 1

Ο ΑΡΓΑΛΕΙΟΣ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΥΦΑΝΤΙΚΗΣ

Εκδοτικός Οίκος: Δόμος
Κωδικός προϊόντος: 740.00001
Συγγραφέας: Αγγελοπούλου-Βόλφ Ερατώ
Χρονολογία: 1986
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Σπάνιο
Κατάσταση: Καινούριο αντίτυπο
Σελίδες: 286
Βιβλιοδεσία: Βιομηχανική πανόδετη βιβλιοδεσία με το πρωτότυπο περικάλυμμά της σε άριστη κατάσταση.
Τυπογραφείο: Λύχνος ΕΠΕ, Πλ. Θεάτρου 24, Αθήνα.
Εικονογράφηση: Πλούσια εικονογράφηση. Τα σχέδια κατασκευάστηκαν από τη Γιώτα Ζαχοπούλου, ενώ οι «φασιές» από τη συγγραφέα. Το εξώφυλλο είναι της Αγγέλας Βορεάδου.
Γλώσσα: Ελληνικά
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 85.00€

- +

Το βοήθημα τούτο έχει γραφτεί με μόνο σκοπό να δώσει όσο το δυνατόν περισσότερες απαντήσεις στα ερωτήματα και στις απορίες που γεννιούνται στα πρώτα βήματα της υφαντικής. Η ιδέα της συγγραφής του μου γεννήθηκε όταν, εδώ και μερικά χρόνια, άρχισα να ασχολούμαι προσωπικά με την υφαντική και διαπίστωσα την παντελή έλλειψη ενός τέτοιου βοηθήματος στη γλώσσα μας. Κι ενώ το άρχισα σαν εγχειρίδιο, διαμορφώθηκε σιγά-σιγα σε ολόκληρο βιβλίο. Ξέρω ότι έχει πολλές ατέλειες, ελλείψεις και ίσως και ανακρίβειες. Και όσο προχωρώ στη μελέτη -και την εφαρμογή- της τέχνης της ανυφάντρας τόσο πιο πολύ διαπιστώνω πόσο πλατύ είναι το πεδίο αυτής της τέχνης και πόσο περιορισμένες, σχετικά, είναι οι γνώσεις μου. Αν όμως μπορέσω να βάλω σε τάξη έστω και τις περιορισμένες αυτές γνώσεις, έτσι που το βιβλίο αυτό να βοηθήσει την αρχάρια υφάντρα, ο σκοπός μου θα έχει πετύχει και η ικανοποίηση μου θα είναι μεγάλη.

(Από την εισαγωγή της συγγραφέως)

Image
© 2022 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία