• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Εταιρεία Εικαστικών Τεχνών «Α. Τάσσος» ΧΑΡΑΚΤΙΚΗ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ - ΜΕΘΟΔΟΙ Στις σελίδες αυτού του πονήματος καταβάλλεται προσπάθεια να παρουσιαστούν οι τεχνικές και οι μέθοδοι.. Product #: 760.00002 Regular price: 50.00€ 50.00€ 1

ΧΑΡΑΚΤΙΚΗ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ - ΜΕΘΟΔΟΙ

Κωδικός προϊόντος: 760.00002
Συγγραφέας: Παυλόπουλος Δημήτρης
Χρονολογία: 1995
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Σπάνιο
Κατάσταση: Καινούριο αντίτυπο
Σελίδες: 416
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο με αυτιά. Άκοπο αντίτυπο.
Τυπογραφείο: Λιθογραφείο «Βιβλιοσυνεργατικής ΣΥΝ. Π.Ε.». Εκτύπωση σε χαρτί Velvet Mat 150 γραμμαρίων ευρωπαϊκό.
Εικονογράφηση: Τα φιλμς και η ένθεση των εικόνων έγιναν στα εργαστήρια της Βιβλιοσυνεργατικής. Επιμελήθηκε αισθητικά ο χαράκτης - ζωγράφος Γιάννης Γουρζής, ο οποίος φιλοτέχνησε και τα σχέδια και τα κοσμήματα του βιβλίου, καθώς και το χαρακτικό του εξωφύλλου.
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Άκοπο αντίτυπο. Τα κείμενα διαφρόντισε ο συγγραφέας. Η έκδοση αυτή υλοποιήθηκε με τη χορηγία του Ιδρύματος Ιωάννου Φ, Κωστόπουλου.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 50.00€

- +

Στις σελίδες αυτού του πονήματος καταβάλλεται προσπάθεια να παρουσιαστούν οι τεχνικές και οι μέθοδοι της χαρακτικής και των γραφικών τεχνών, όπως και η ιστορική ανέλιξή τους, με ιδιαίτερη έμφαση στην Ελλάδα. Το βιβλίο δεν επιδιώκει να φέρει στο θεωρητικό πεδίο λίγες γνώσεις. Αν βοηθήσει ενδεχομένως στα πλαίσια της βιβλιολογίας, της επιστήμης που αντιμετωπίζει το βιβλίο ως αισθητικό γεγονός - ευτυχής συνύπαρξη μορφής και περιεχομένου -, να συνειδητοποιηθεί εκ νέου η πρωταρχική σχέση χαρακτικής και γραφικών τεχνών, θα έχει εκπληρώσει τον προορισμό του. 

(Από τον πρόλογο του βιβλίου)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία