• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διαχρονική ΑΕ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ - ΚΙΝΑ Ύστερα από τον τόμο «Έρως καλός» σας παρουσιάζουμε το δεύτερο βιβλίο της σειράς μας που είναι αφιερω.. Product #: 701.00001 Regular price: 34.50€ 34.50€ 5

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ - ΚΙΝΑ

Εκδοτικός Οίκος: Διαχρονική ΑΕ
Κωδικός προϊόντος: 701.00001
Συγγραφέας: Étiemble René
Μεταφραστής: Αβαγιανού Λόϋσκα
Χρονολογία: 1978
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Σπάνιο
Κατάσταση: Καινούριο αντίτυπο
Σελίδες: 162
Βιβλιοδεσία: Βιομηχανική σκληρόδετη βιβλιοδεσία με το πρωτότυπο περικάλυμμά της σε άριστη κατάσταση και το συνοδευτικό σκληροχάρτονο κουτί προστασίας.
Τυπογραφείο: Εργοστάσιο Γραφικών Τεχνών «ΑΣΠΙΩΤΗ-ΕΛΚΑ Α.Ε.», Λεωφ. Βουλιαγμένης 271, τηλ. 97.11.021/2/3.
Εικονογράφηση: Πλούσια εικονογράφηση κινέζικης τεχνοτροπίας με θέμα τον ερωτισμό και τη σεξουαλική έκφραση, μέσα από σπάνιες συλλογές, έργα, πίνακες, άλμπουμ, στάμπες ρολλά και ζωγραφιές της κινέζικης παράδοσης (Λεύκωμα).
Γλώσσα: Ελληνικά
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 34.50€

- +

Ύστερα από τον τόμο «Έρως καλός» σας παρουσιάζουμε το δεύτερο βιβλίο της σειράς μας που είναι αφιερωμένο στην ερωτολογία της αρχαίας Κίνας. Το έργο αυτό ολοκληρώθηκε ύστερα από πέντε χρόνια δουλειάς. Ο τίτλος ΓΙΟΥΝ ΓΙΟΥ (σύννεφα και βροχή) είναι μια έκφραση που προέρχεται από το μύθο της Δέσποινας του Βουνού των Σαμάνων, έκφραση που στα κινέζικα υποδηλώνει τη σεξουαλική πράξη. Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας στον καθηγητή Ετιάμπλ για την πολύτιμη συνεργασία του και για την βοήθεια που μας πρόσφερε σ' όλη τη διάρκεια της μακρόχρονης προετοιμασίας αυτού του έργου. Τ' όνομά του μονάχα, αποτελεί μια σίγουρη εγγύηση για την ποιότητα της λαμπρής ανάλυσης που μας προσφέρει εδώ.

(Από το Σημείωμα του εκδότη)

Image
© 2024 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία