• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δούρειος ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ - ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ «ΔΟΥΡΕΙΟΣ» Επιτραπέζιο παιχνίδι τσέπης «Δούρειος» Η ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ είναι ένα παιγνίδι κλασικό, σχετικά εύκολο που χ.. Product #: 796.00003 Regular price: 24.50€ 24.50€ 1

ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ - ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ «ΔΟΥΡΕΙΟΣ»

Εκδοτικός Οίκος: Δούρειος
Κωδικός προϊόντος: 796.00003
Συγγραφέας: Παπαζαχαρίου Παναγιώτης
Χρονολογία: 1980
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Συλλεκτικό
Κατάσταση: Άριστη
Σελίδες: 9
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο
Τυπογραφείο: Εγκαταστάσεις Βιοτεχνίας «Δούρειος».
Εικονογράφηση: Περιέχεται έγχρωμο οκτασέλιδο διαφημιστικό φυλλάδιο με φωτογραφίες από τα παιχνίδια της εταιρείας, και οι Οδηγίες με τον στόχο και τους κανόνες του παιχνιδιού.
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Καινούρια συσκευασία. Περιέχονται όλα τα πιόνια, οι οδηγίες του παιχνιδιού, καθώς και το διαφημιστικό φυλλάδιο με όλα τα παιχνίδια τσέπης της σειράς.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 24.50€

- +

Επιτραπέζιο παιχνίδι τσέπης «Δούρειος»

Η ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ είναι ένα παιγνίδι κλασικό, σχετικά εύκολο που χρειάζεται αρκετή επιδεξιότητα. Επειδή οι σκοποί των δύο αντιπάλων, όπως και τα μέσα και οι περιορισμοί τους είναι τελείως διαφορετικοί μπορούν να διαλέγουν ο καθένας τη θέση του ανάλογα με τις ικανότητές τους (επιθετικές  ή αμυντικές) και ανάλογα με την ψυχολογική τους διάθεση. Ο πολιορκητής πρέπει να επιστρατεύει όλες του τις στρατηγικές και επιθετικές ικανότητες, και να αποφεύγει τις επιπολαιότητες γιατί στοιχίζουν ακριβά. Ο υπερασπιστής ενεργεί γρήγορα, αποκρούει τις επιθέσεις κινούμενος πολλές φορές και επιθετικά (η καλύτερη άμυνα λένε, είναι η επίθεση). Η ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ είναι ένα παιγνίδι που μπορεί ν' αγαπηθεί γι' αυτό καλό είναι να μη λείπει από κανένα σπίτι μια και μπορεί πολύ εύκολα να γεμίσει πολύ ευχάριστα κάποιο χρονικό κενό ανάμεσα σε δύο μέλη της οικογένειας, ή δύο φίλων όποιας ηλικίας, όποιου φύλου.

(Απόσπασμα από το συνοδευτικό έντυπο με τις Οδηγίες του παιχνιδιού)

Επιτραπέζιο παιχνίδι τσέπης ελληνικής κατασκευής!

Image
© 2022 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία