• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Φωτοδότες ΠΙΣΩ ΑΠ' ΤΗ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ Παιδί σημαίνει παίζω! Δεν είναι τυχαίο που και οι δύο λέξεις προέρχονται ετυμολογικά απ' την ίδια ρί.. Product #: 796.00004 Regular price: 10.00€ 10.00€ 1

ΠΙΣΩ ΑΠ' ΤΗ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

Εκδοτικός Οίκος: Φωτοδότες
Κωδικός προϊόντος: 796.00004
Συγγραφέας: Παπαδημητρακόπουλος Γ. Κ.
Χρονολογία: 1991
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Εξαντλημένη έκδοση
Κατάσταση: Καινούριο αντίτυπο
Σελίδες: 120
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο
Τυπογραφείο: Φωτοστοιχειοθεσία - εκτύπωση: Α. Κ. Σανιδά, Ιωαννίνων 6, Μοσχάτο.
Εικονογράφηση: Πλούσια εικονογράφηση και φωτογραφικό υλικό εντός κι εκτός κειμένου. Μακέτα εξωφύλλου: Άννα Κατσουλάκη.
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Οι Εκδόσεις «Φωτοδότες» είναι μια προσπάθεια των συνεργατών του περιοδικού «ΤΑ ΚΡΙΝΑ».
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 10.00€

- +

Παιδί σημαίνει παίζω! Δεν είναι τυχαίο που και οι δύο λέξεις προέρχονται ετυμολογικά απ' την ίδια ρίζα. Το βιβλίο αυτό δεν αναλύει με ακρίβεια μόνο αυτή τη σχέση. Αναφέρεται και στο παιχνίδι όπως έχει εξελιχθεί σήμερα. Εξετάζει το μοναχικό βιομηχανικό παιχνίδι, τη βιομηχανία και την αφθονία του, τις ώρες που περνά μαζί του ένα παιδί, τις τεχνικές στις πωλήσεις του. Και κυρίως τις παγίδες που έχει στήσει μέσω αυτού για την αθώα παιδική ψυχή, η «διεθνής των πονηριών». Μιλά με πλήθος στοιχείων, αλλά και φωτογραφικό υλικό, για τα παιχνίδια της βίας, του ερωτισμού, του σεξ, της μαγείας, του μυστικισμού, του αποκρυφισμού. Κι ακόμη για τα παιχνίδια εκείνα με τα οποία επιχειρείται να μια ύπουλη και μεθοδική πλύση εγκεφάλου στο παιδί, για το ποιός δημιούργησε τον κόσμο, ποιός τον κυβερνά και ποιός τον κατευθύνει που γι' αυτούς δεν είναι ο Θεός! Αναπτύσσει γιατί συμβαίνουν όλα αυτά και ποια είναι ακριβώς η επίδρασή τους στο παιδί. Ένα θέμα πρωτότυπο και εξαιρετικά ενδιαφέρον.

(Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Image
© 2022 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία