• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δούρειος ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ - ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ «ΔΟΥΡΕΙΟΣ» Επιτραπέζιο παιχνίδι τσέπης «Δούρειος» Εδώ ο αστυνόμος είναι πάντα αστυνόμος και πρέπει να κάνει το.. Product #: 796.00002 Regular price: 22.50€ 22.50€ 2

ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ - ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ «ΔΟΥΡΕΙΟΣ»

Εκδοτικός Οίκος: Δούρειος
Κωδικός προϊόντος: 796.00002
Συγγραφέας: Παπαζαχαρίου Παναγιώτης
Χρονολογία: 1978
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Δυσεύρετο
Κατάσταση: Καινούριο αντίτυπο
Σελίδες: 9
Τυπογραφείο: Εγκαταστάσεις Βιοτεχνίας «Δούρειος».
Εικονογράφηση: Περιέχεται έγχρωμο οκτασέλιδο διαφημιστικό φυλλάδιο με φωτογραφίες από τα παιχνίδια της εταιρείας. Καλλιτεχνική επιμέλεια πρόσοψης συσκευασίας: Θέμης Φίλης.
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Καινούρια συσκευασία. Περιέχονται όλα τα πιόνια, οι οδηγίες του παιχνιδιού, καθώς και το διαφημιστικό φυλλάδιο με όλα τα παιχνίδια τσέπης της σειράς.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 22.50€

- +

Επιτραπέζιο παιχνίδι τσέπης «Δούρειος»

Εδώ ο αστυνόμος είναι πάντα αστυνόμος και πρέπει να κάνει το καθήκον του και ο κλέφτης δεν είναι ο κακός εγκληματίας, ο διαβρωμένος, ο αδίστακτος, ο συνειδητός, αλλά ο φουκαράς, το θύμα μιας κάποιας άδικης κοινωνίας, ο αδικημένος, ο αντιστασιακός, κάτι σαν τον Γιάννη Αγιάννη, κάτι σαν τον Ρομπέν των Δασών, κάτι σαν τον Ζορό. Το κυνηγητό διεξάγεται με ίσους όρους και οι αιώνιοι αντίπαλοι μετέρχονται τίμια μέσα και νόμιμα που είναι οι όροι του παιγνιδιού [...] Αν αποκλειστεί ο αστυνόμος τότε ο κλέφτης το σκάει και πάει στη φωλιά του για να ξεκουραστεί  γιατί ο αστυνόμος δεν πρέπει να χάσει ποτέ (αστυνόμος είναι) και θα τον κυνηγήσει πάλι μέχρι να τον πιάσει (σε μια καινούργια παρτίδα). Αν αποκλειστεί ο κλέφτης τότε ο αστυνόμος τον συλλαμβάνει και τον οδηγεί προς το αρχηγείο. Αλλά στο δρόμο ο κλέφτης ή το σκάει γιατί είναι και λίγο γατούλης, ή ο αστυνόμος κάνει τα στραβά μάτια και τον αφήνει να φύγει μεταξύ των άλλων και για τους εξής δύο λόγους. Είτε γιατί νιώθει κάπου αδικημένος, κάπου καταπιεσμένος, είτε γιατί πρέπει να συνεχίσει να είναι αστυνόμος και αστυνόμος χωρίς κλέφτη δεν γίνεται. 

Image
© 2022 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία