• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Εκδόσεις Ακρίτας ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ... ΜΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΙΣ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΜΥΣΤΡΑ Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να διαβάσουμε ένα βιβλίο για τον Μυστρά. Και μάλιστα ένα βιβλίο του σοβαρο.. Product #: 759.00005 Regular price: 17.00€ 17.00€ 1

ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ... ΜΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΙΣ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΜΥΣΤΡΑ

Εκδοτικός Οίκος: Εκδόσεις Ακρίτας
Κωδικός προϊόντος: 759.00005
Συγγραφέας: Κόρδης Δ. Γιώργος
Χρονολογία: 2012
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Εξαντλημένη έκδοση
Κατάσταση: Καινούριο αντίτυπο
Σελίδες: 114
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο με αυτιά.
Τυπογραφείο: Π. Κυριακίδης - Εκδόσεις Ακρίτας Α.Ε.
Εικονογράφηση: Εξώφυλλο: Σύλβια Βλάχου. Πλούσιο φωτογραφικό υλικό εντός κι εκτός κειμένου: Π. Κυριακίδης - Εκδόσεις Ακρίτας Α.Ε. και Κωνσταντίνος Κοντός, PHOTOSTOCK.
Γλώσσα: Ελληνικά
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 17.00€

- +

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να διαβάσουμε ένα βιβλίο για τον Μυστρά. Και μάλιστα ένα βιβλίο του σοβαρού ζωγράφου και μελετητή Γιώργου Κόρδη. Υπάρχουν και πολλοί τρόποι για να προσεγγίσουμε πολιτισμικά φαινόμενα σαν την τέχνη (αρχιτεκτονική και ζωγραφική) του Μυστρά. Και μάλιστα όταν βιώνουμε καταστάσεις παρακμής και κινδύνου σαν τη σημερινή. Ακολούθησε κι εσύ, ευλογημένε αναγνώστη, τα βήματα του δασκάλου από σκαλοπάτι σε σκαλοπάτι, από δρομάκι σε μονοπατάκι από κίονα σε αψίδα κι από αψίδα σε θόλο κι από πινελιά σε πινελιά. Κι άσε την καρδούλα σου να γεμίσει φως κι ελπίδα κι απαντοχή.

(Από τον πρόλογο του πατρός Σταματίου Σκλήρη)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία