• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τσάκος Δ. - Καρανικόλας Α. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΗΔΟΝΗΣ (ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗΣ) Η δυσκολία των βαθυστόχαστων, μεγαλόπνοων έργων των πραγματικών διανοητών και καλλιτεχνών δεν οφείλε.. Product #: 150.00003 Regular price: 20.00€ 20.00€ 1

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΗΔΟΝΗΣ (ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗΣ)

Εκδοτικός Οίκος: Τσάκος Δ. - Καρανικόλας Α.
Κωδικός προϊόντος: 150.00003
Συγγραφέας: Freud Sigmund
Μεταφραστής: Βαρσάμης Φ. Ν.
Χρονολογία: χ.χ. (1970 περίπου)
Κυκλοφορία: Εξαντλημένη έκδοση
Κατάσταση: Καινούριο αντίτυπο
Σελίδες: 144
Βιβλιοδεσία: Βιομηχανική σκληρόδετη βιβλιοδεσία με το περικάλυμμά της.
Τυπογραφείο: Λινοτυπικές εγκαταστάσεις «Τυπο-πρόοδος» Παναγιώτη Νίκου, Μυλλέρου 50, Τηλ. 536.551-2010.635, Αθήναι.
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Στο τέλος του βιβλίου περιλαμβάνεται ολιγοσέλιδο παράρτημα με «Παραπομπές - Εξηγήσεις - Διευκρινήσεις της Φροϋδικής ορολογίας».
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 20.00€

- +

Η δυσκολία των βαθυστόχαστων, μεγαλόπνοων έργων των πραγματικών διανοητών και καλλιτεχνών δεν οφείλεται, όπως κακώς πιστεύουν μερικοί, στην τάση των ανθρώπων του πνεύματος να περιπλέκουν τα πράγματα. Οφείλεται μάλλον στο περίπλοκο, στο πολυδιάστατο των ψυχικών φαινομένων. Η κατανόηση τέτοιων βιβλίων συνθετικών, περιεκτικών, αλλά και σύγχρονα διανοητικών, απαιτεί σοβαρή μελέτη, επαναλήψεις. Αυτό ισχύει βέβαια και για τα έργα του Φρόυντ. Και ιδιαίτερα για τα έργα του εκείνα στα οποία δεσπόζει το στοχαστικό στοιχείο, όπως είναι και το βιβλίο τούτο.

(Από την εισαγωγή του μεταφραστή) 

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία