• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μορφωτικο Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης ΟΙ ΠΡΟΣΩΚΡΑΤΙΚΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ Μια αληθινή βελτίωση, ιδιαίτερα για τους πολλούς αναγνώστες που χρησιμοποιούν τη μετάφραση και όχι τ.. Product #: 140.00001 Regular price: 30.00€ 30.00€ 1

ΟΙ ΠΡΟΣΩΚΡΑΤΙΚΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ

Κωδικός προϊόντος: 140.00001
Συγγραφέας: Kirk S.G. - Raven E.J. - Schofield M.
Μεταφραστής: Κούρτοβικ Δημοσθένης
Χρονολογία: 1988
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κατάσταση: Πολύ καλή
Σελίδες: 564
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο
Τυπογραφείο: Το βιβλίο τυπώθηκε στο τυπογραφείο του Χρήστου Μανουσαρίδη τον Μάιο του 1988 με τη γενική επίβλεψη του Ε. Χ. Κάσδαγλη, διορθώσεις και ευρετήρια Κατερίνας Σ. Στεφάνου και τυπογραφική επιμέλεια Στέφανου Δ. Στεφάνου.Γρηγόρη Κ. Παρισιάνου, Καλλιγά 27, τον Νοέμβριο του 1972 για τις «Εκδόσεις των Φίλων».
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Περιέχονται: Πίνακας χωρίων και Γενικό αλφαβητικό ευρετήριο.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 30.00€

- +

Μια αληθινή βελτίωση, ιδιαίτερα για τους πολλούς αναγνώστες που χρησιμοποιούν τη μετάφραση και όχι το αρχαίο ελληνικό πρωτότυπο, ήταν ότι οι μεταφράσεις ενσωματώθηκαν στο κυρίως  κείμενο. Η βιβλιογραφία ενημερώθηκε με τα έργα των τελευταίων χρόνων, και το νέο ευρετήριο είναι δουλειά του κ. N. O' Sullivan, στον οποίο οι συγγραφείς εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους, την ίδια ευγνωμοσύνη που τρέφουν και για τους εκδότες και στοιχειοθέτες του βιβλίου για τη βοήθειά τους και για την προσεχτική μεταχείριση ενός σχετικά πολύπλοκου κειμένου.

G.S.K. - M.S.

Ιούνιος 1983

(Από τον πρόλογο του βιβλίου)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία