• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Aποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Η συλλογή διηγημάτων του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη αποτελεί μιά συλλεκτική έκδοση της Αποστολικής Διακ.. Product #: 884.00001 Regular price: 20.00€ 20.00€ 1

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

Κωδικός προϊόντος: 884.00001
Συγγραφέας: Παπαδιαμάντης Α. Αλέξανδρος
Χρονολογία: 1962
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Εξαντλημένο
Κατάσταση: Πολύ καλή
Σελίδες: 284
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο
Τυπογραφείο: Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος
Γλώσσα: Ελληνικά
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 20.00€

- +

Η συλλογή διηγημάτων του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη αποτελεί μιά συλλεκτική έκδοση της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, επ' ευκαιρία του εορτασμού των πενήντα ετών από τον θάνατο του μεγάλου Χριστιανού Έλληνα διηγηματογράφου. Στα προλεγόμενα του επετειακού αυτού τόμου ο Καθηγητής Ανδρέας Φυτράκης, Γενικός Διευθυντής της Αποστολικής Διακονίας, μεταξύ άλλων σημειώνει:

Το επιβλητικόν λογοτεχνικόν έργον του, εμπνευσμένον εκ του περιβάλλοντος της νήσου του, διακρίνεται δια την απλότητά του, την ηρεμίαν του, την παραστατικότητάν του και την αγάπην του προς τον απλοϊκόν Ορθόδοξον Έλληνα με τα αγνά ήθη και έθιμά του, τα οποία με απαράμιλλον πλαστικότητα ούτος περιγράφει.

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία