• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιερά Μονή Οσίου Γρηγορίου Η ΘΕΩΣΙΣ ΩΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Είναι πολύ τολμηρό να ομιλεί κάποιος για την θέωσι, όταν δεν την έχει γευθεί. Τολμήσαμε όμως τα υπέρ.. Product #: 884.00006 Regular price: 22.00€ 22.00€ 1

Η ΘΕΩΣΙΣ ΩΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Εκδοτικός Οίκος: Ιερά Μονή Οσίου Γρηγορίου
Κωδικός προϊόντος: 884.00006
Συγγραφέας: Γεώργιος Καψάνης (Αρχιμανδρίτης)
Χρονολογία: 1998
Αρ. Έκδοσης: Τρίτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Σπάνιο
Κατάσταση: Καινούριο αντίτυπο
Σελίδες: 75
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο με αυτιά.
Τυπογραφείο: Τυπώθηκε τον Αύγουστο του 1998 σε 7.000 αντίτυπα από τις γραφικές τέχνες «Μέλισσα» Σαούλη Χρυσούλα και ΣΙΑ Ο.Ε.
Γλώσσα: Ελληνικά
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 22.00€

- +

Είναι πολύ τολμηρό να ομιλεί κάποιος για την θέωσι, όταν δεν την έχει γευθεί. Τολμήσαμε όμως τα υπέρ δύναμιν θαρρούντες εις τα ελέη του μεγάλου Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού. Για να μη κρύψουμε από τους Ορθοδόξους Χριστιανούς αδελφούς μας τον ύψιστο και τελικό σκοπό της ζωής μας, για τον οποίο πλασθήκαμε. Για να γίνει σαφές ότι η μόνη ορθόδοξος ποιμαντική είναι η ποιμαντική της θεώσεως και όχι της κατά τα δυτικά πρότυπα ηθικής τελειοποιήσεως του ανθρώπου χωρίς την Χάριν του Θεού.

(Από τον πρόλογο του βιβλίου)

Image
© 2024 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία