• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Bιβλιοπωλείον της Εστίας Ι.Δ. Κολλάρου & Σίας Α.Ε. ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΝΟΣ ΡΕΥΣΤΟΥ ΕΡΓΟΥ Το φίδι με άφησε να αιωρούμαι κι απλώθηκε στο χώρο γεμίζοντάς τον χρώματα, βγαλμένα από κάποια άγνωσ.. Product #: 889.00055 Regular price: 7.50€ 7.50€ 1

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΝΟΣ ΡΕΥΣΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Κωδικός προϊόντος: 889.00055
Συγγραφέας: Αληθεινός Δημήτρης
Χρονολογία: 1997
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Εξαντλημένη έκδοση
Κατάσταση: Καινούριο αντίτυπο
Σελίδες: 186
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο με αυτιά.
Τυπογραφείο: Στοιχειοθεσία, φιλμ, μοντάζ: Γιώργος Κακουδάκης. Εκτύπωση: Γραφικές Τέχνες «Corfu». Βιβλιοδεσία: Α. Πετρέλης & Υιός.
Εικονογράφηση: Το σχέδιο του εξωφύλλου φιλοτέχνησε ο Δημήτρης Αληθεινός.
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Σειρά: «Σύγχρονη Ελληνική Πεζογραφία». Την επιμέλεια της έκδοσης και τις διορθώσεις ανέλαβε η Πόπη Γκανά.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 7.50€

- +

Το φίδι με άφησε να αιωρούμαι κι απλώθηκε στο χώρο γεμίζοντάς τον χρώματα, βγαλμένα από κάποια άγνωστη σε μένα διάθλαση, χρώματα ανύπαρκτα, χωρίς όνομα στην έξω όψη της Γης. Με φωνή σαν του παραμυθιού μου είπε: «Οι ωκεανοί δημιουργήθηκαν για να αναδυθεί το μπλε, τα ψηλά βουνά για να σταθεί το άσπρο. Εδώ, μέσα στην ψυχή της Γης, δεν διαχωρίζεται το Νότιο από το Βόρειο, το Ανατολικό από το Δυτικό. Κανένας τόπος δεν είναι πιο σπουδαίος από τον άλλο, κανένα σημείο δεν υπερτερεί των μυριάδων που συνθέτουν την ευαίσθητη σάρκα της, καμιά γραμμή δεν εμποδίζει τον ταξιδιώτη. Τα κέντρα είναι άγνωστα, οι περιφέρειες δεν ορίστηκαν ποτέ. Οι πολιτισμοί αλληλοσυμπληρώνονται αβίαστα, διαδέχονται ο ένας τον άλλο σαν τις εποχές, που αν κάποια ταραχτεί, ταράζεται μαζί της η ισορροπία των συναισθημάτων». 

(Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Image
© 2024 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία