• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Το δόντι Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ... Η συλλογή μικροαφηγημάτων «Η βιβλιοθήκη μόλις είχε ανοίξει...» είναι ένα πολυφωνικό και καλειδοσκοπι.. Product #: 889.00057 Regular price: 14.50€ 14.50€ 1

Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ...

Εκδοτικός Οίκος: Το δόντι
Κωδικός προϊόντος: 889.00057
Συγγραφέας: Συλλογικό Έργο
Χρονολογία: 2017
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Εξαντλημένη έκδοση
Κατάσταση: Καινούριο αντίτυπο
Σελίδες: 74
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο
Εικονογράφηση: Φωτογραφία εξωφύλλου: Marco Djallo. Καλλιτεχνικός σχεδιασμός: Ρουμπίνη Πανδή.
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Επιμέλεια - διορθώσεις: Ματίνα Παρασκευά.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 14.50€

- +

Η συλλογή μικροαφηγημάτων «Η βιβλιοθήκη μόλις είχε ανοίξει...» είναι ένα πολυφωνικό και καλειδοσκοπικό έργο που αναδεικνύει τις σχέσεις των ανθρώπων, υπαρκτών ή φανταστικών, με την έννοια και τον χώρο της βιβλιοθήκης. Δεν υπάρχει μια βιβλιοθήκη καθεμιά είναι μοναδική, ενώ η νοητή γραμμή που τη συνδέει με τον κάθε επισκέπτη είναι επίσης μοναδική. Στα μικροαφηγήματα αυτά, η βιβλιοθήκη δεν είναι ο προορισμός των υπό δοκιμή νέων συγγραφέων που πήραν μέρος στον ομώνυμο διαγωνισμό της Βιβλιοθήκης & Κέντρου Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Πατρών, αλλά το εφαλτήριο για να ταξιδέψουν σε νέους κόσμους και προορισμούς. Οι διαδρομές αυτές είναι εκ προθέσεως σύντομες, με την εκφραστικότητα και τη φαντασία τους, ωστόσο, να είναι αντιστρόφως ανάλογες.

(Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Image
© 2024 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία