• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιδιωτική έκδοση ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΥΚΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ .. Product #: 330.00002 Regular price: 25.00€ 25.00€ 1

ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΥΚΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

Εκδοτικός Οίκος: Ιδιωτική έκδοση
Κωδικός προϊόντος: 330.00002
Συγγραφέας: Γόλιας Θεόδωρος
Χρονολογία: 1958
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Σπάνιο
Κατάσταση: Πολύ καλή
Σελίδες: 260
Βιβλιοδεσία: Βιομηχανική πανόδετη βιβλιοδεσία
Εικονογράφηση: Περιλαμβάνονται στατιστικοί πίνακες και Ευρετήρια (Χρονολογικό και Αριθμητικό νομοθετημάτων & Αλφαβητικό της ύλης).
Γλώσσα: Ελληνικά
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 25.00€

- +

Η παρούσα συλλογή σκοπόν έχει την συγκέντρωσιν πασών των ισχυουσών διατάξεων και την συστηματικήν κατάταξιν αυτών εις τρόπον, ώστε και οι φορολογούμενοι να διευκολύνονται εις την κατατόπισίν των επί της ενδιαφερούσης αυτούς περιπτώσεως και οι εντεταλμένοι δια την εφαρμογήν του νόμου να κατατοπίζονται ευχερέστερον εις την ανεύρεσιν των ισχυουσών διατάξεων, αι οποίαι είναι εγκατεσπαρμέναι εις πλήθος νομοθετημάτων [...].

Εν αρχή του βιβλίου παρατίθεται λεπτομερής αναλυτικός πίναξ περιεχομένων, όστις διευκολύνει εις την ανεύρεσιν των σχετικών διατάξεων. Εις το τέλος δε του βιβλίου παρατίθενται αναλυτικά ευρετήρια νομοθετημάτων (χρονολογικόν και αριθμητικόν) και αλφαβητικόν της ύλης.

(Από τον πρόλογο του βιβλίου)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία