• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Καραμπερόπουλος Α.Ε. Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Η προκείμενη εργασία αποτελεί μέρος μιας φιλόδοξης σε σύλληψη ερευνητικής «επιχείρησης», που ανελήφθ.. Product #: 577.00001 Regular price: 28.00€ 28.00€ 1

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Εκδοτικός Οίκος: Καραμπερόπουλος Α.Ε.
Κωδικός προϊόντος: 577.00001
Συγγραφέας: Κανελλόπουλος Π. Αθανάσιος
Χρονολογία: 1985
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κατάσταση: Καινούριο αντίτυπο
Σελίδες: 280
Βιβλιοδεσία: Βιομηχανική δερματόδετη βιβλιοδεσία με το περικάλυμμά της σε άριστη κατάσταση.
Τυπογραφείο: Εκτύπωση - βιβλιοδεσία «Γ. Αργυρόπουλος ΕΠΕ», Κ. Παλαμά 25, Αθήνα
Εικονογράφηση: Επιλογή εικόνων και κοσμημάτων από αρχαίες παραστάσεις της αρχαιολόγου Άννας Μαλούχου. Στο τέλος παρατίθενται ονομαστικά ευρετήρια αρχαίων και συγχρόνων συγγραφέων.
Γλώσσα: Ελληνικά
Υπογραφή/Αφιέρωση: Το αντίτυπο φέρει σφραγίδα γνησιότητος με την υπογραφή του κ. Φαίδωνα Ανδριόπουλου, συνεργάτη και επιμελητή της έκδοσης.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 28.00€

- +

Η προκείμενη εργασία αποτελεί μέρος μιας φιλόδοξης σε σύλληψη ερευνητικής «επιχείρησης», που ανελήφθη κατά τα τελευταία χρόνια υπό την αιγίδα της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιώς, με τη συνεργασία των βοηθών μου και ειδικών κατά περίπτωση επιστημόνων. Σκοπός της έρευνας είναι η αντικειμενική βάσανος των αντιρρήσεων που αναφέρθηκαν πιο πάνω, η παρουσίαση ορισμένων στοιχείων της φυσιογνωμίας της ελληνικής οικονομίας στην κλασική κυρίως περίοδο, με βάση την αθηναϊκή και η έκθεση συγχρόνων οικονομικών θεωριών και «νόμων», που οι καταβολές τους βρίσκονται στα αρχαιοελληνικά κείμενα. [...] Πολλά πρόσφατα επιτεύγματα της επιστήμης έχουν τις ρίζες τους στην αρχαία ελληνική σκέψη, ενώ η θεωρούμενη ως εσφαλμένη ταύτιση ηθικής και πολιτικής και οικονομίας συγκεντρώνει σήμερα το ενδιαφέρον θεωρίας και πράξης.

(Από τον πρόλογο του συγγραφέα)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία