• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πύλη ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ ΤΟ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΦΗΜΙΣΜΕΝΟΥ ΒΟΥΝΟΥ Φίλε αναγνώστη, μ' αφορμή τον τόμο που κρατάς σήμερα στα χέρια σου, σου ομολογούμε -πάλι με περηφάνι.. Product #: 390.383.00001 Regular price: 15.00€ 15.00€ 1

ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ ΤΟ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΦΗΜΙΣΜΕΝΟΥ ΒΟΥΝΟΥ

Εκδοτικός Οίκος: Πύλη
Κωδικός προϊόντος: 390.383.00001
Συγγραφέας: Λιάπης Κώστας
Χρονολογία: 1976
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Εξαντλημένη έκδοση
Κατάσταση: Πολύ καλή
Σελίδες: 188
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο με αυτιά
Τυπογραφείο: Γραφικαί Τέχναι «Μέμφις»: Βασιλέως Κωνσταντίνου 28, Αθήναι.
Εικονογράφηση: Η εικόνα του εξωφύλλου είναι προσαρμογή από μια ζωγραφιά του Θεόφιλου (συλλογή Κίτσου Μακρή). Η ξυλογραφία του οπισθόφυλλου είναι του Ράλλη Κοψίδη. Τη σχεδίαση του εξωφύλλου έκανε ο Δημήτρης Αρβανίτης. Πλούσια εικογράφηση εντός και εκτός κειμένου. Οι φωτογραφίες των τοπίων είναι του Κώστα Λιάπη.
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Περιέχεται επεξηγηματικό Γλωσσάρι (σελίδες 183-187).
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 15.00€

- +

Φίλε αναγνώστη, μ' αφορμή τον τόμο που κρατάς σήμερα στα χέρια σου, σου ομολογούμε -πάλι με περηφάνια- ότι εμείς δεν ξεκόβουμε από τις ρίζες μας: τη θεσσαλική καταγωγή μας, τους φίλους και συνεργάτες του βόλου, τη λατρεία για το λίκνο μας, το Πήλιο. Με τις «Ώρες του Πηλίου», θέλουμε να δώσουμε συγκεντρωμένα δείγματα της δουλειάς ενός ατόμου που αναλώνεται με πολυδιάστατο πάθος για την πατρίδα μας. Και να δείξουμε τι μπορεί να πλαστουργήσει και να προσφέρει ένας δάσκαλος όταν πατάει γερά στην παράδοση, αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί και τη δική του: του ακάματου ερευνητή και του ζωντανού κοινωνικού εργάτη.

(Σημείωμα του εκδοτικού οίκου στα αυτιά των εξωφύλλων)

Image
© 2024 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία