• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιδιωτική έκδοση ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΜΑΔΙΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ «ΟΙ ΑΜΠΛΙΑΝΙΤΕΣ ΠΟΙΜΕΝΕΣ» Το κοπιαστικό και πολύπαθο ταξίδι από τα χειμαδιά στα βουνά των Αμπλιανιτών κτηνοτρόφων δεν υποτασσό.. Product #: 390.384.00001 Regular price: 14.50€ 14.50€ 1

ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΜΑΔΙΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ «ΟΙ ΑΜΠΛΙΑΝΙΤΕΣ ΠΟΙΜΕΝΕΣ»

Εκδοτικός Οίκος: Ιδιωτική έκδοση
Κωδικός προϊόντος: 390.384.00001
Συγγραφέας: Σαρρής Αθαν. Γεώργιος
Χρονολογία: 2011
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Εξαντλημένη έκδοση
Κατάσταση: Άριστη
Σελίδες: 80
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο
Εικονογράφηση: Πλούσια εικονογράφηση εντός και εκτός κειμένου από το αρχείο του συγγραφέα. Στην τελευταία σελίδα του βιβλίου περιλαμβάνεται έγχρωμος αναδιπλούμενος χάρτης με τα κονάκια και τα χειμαδιά των Αμπλιανιτών ποιμένων.
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Το βιβλίο προλογίζει ο καθηγητής και λαογράφος Γεώργιος Στεφ. Σιμιτζής.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 14.50€

- +

Το κοπιαστικό και πολύπαθο ταξίδι από τα χειμαδιά στα βουνά των Αμπλιανιτών κτηνοτρόφων δεν υποτασσόταν άκριτα σε μια αδυσώπητη μοίρα. Το ήθελαν! Ήταν λαχτάρα τους και καημός αθεράπευτος! Τα βουνά για τους Αμπλιανίτες ήταν νοσταλγικοί ιεροί τόποι...οικείοι, που αφουγκράζονταν την ανάσα τους και μιλούσαν. Το ταξίδι αυτό, το έκαναν, από αγάπη στα κοπάδια τους, που το καλοκαίρι νιώθαν και βόσκαγαν καλύτερα στα τρίκορφα και τα δίστρατα των βουνών.

(Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία