• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σύνδεσμος των απανταχού Κορωναίων KΟΡΩΝΗ Η ΠΡΟΣΩΠΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Η Προσωπογραφία της Κορώνης παρουσιάζει μια μικρή επαρχιακή Πολιτεία σ' όλη την πολυδιάστατη παρουσί.. Product #: 390.388.00008 Regular price: 24.50€ 24.50€ 1

KΟΡΩΝΗ Η ΠΡΟΣΩΠΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Κωδικός προϊόντος: 390.388.00008
Συγγραφέας: Λίτσας Κ. Φώτιος
Χρονολογία: 1983
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Εξαντλημένη έκδοση
Κατάσταση: Πολύ καλή
Σελίδες: 302
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο με αυτιά.
Τυπογραφείο: Λιθογραφείο Γ. Βουλγαρίδη - Δ. Χατζηστύλη.
Εικονογράφηση: Πλούσιο φωτογραφικό υλικό εντός κι εκτός κειμένου και χαλκογραφίες από τη συλλογή του Χρ. Π. Αρβανίτη. Εξώφυλλο: Άποψη της πόλης και του κάστρου της Κορώνης σε χαλκογραφία του 1770.
Γλώσσα: Ελληνικά
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 24.50€

- +

Η Προσωπογραφία της Κορώνης παρουσιάζει μια μικρή επαρχιακή Πολιτεία σ' όλη την πολυδιάστατη παρουσία της στο χώρο και το χρόνο. Πάνω απ' όλα η Προσωπογραφία τούτη είναι καρπός πάθους, δίψα σπουδής και πνευματικό μεράκι. Παραδομένος στη δίψα τούτη ο συγγραφέας, αναζήτησε για χρόνια το συνεπαρμό του παρελθόντος μαζί με τη δεοντολογία της καθημερινότητας. Είδε την ψυχή του τόπου να γυαλίζει στα λιθάρια του κάστρου όπως σπαρταρούσε και στις ματιές των ανθρώπων. Μετά δεκαέξι χρόνια βούλιαγμα στη χοάνη της επεξεργασίας, όλα τα αισθήματα πήραν στο βιβλίο τούτο σάρκα και πνεύμα, έγιναν ψυχή λέξεις κι ιστόρημα. Ένα ιστόρημα - σπονδή στο βωμό μιας ιδιόρρυθμης Πολιτείας. 

(Από το εισαγωγικό σημείωμα του βιβλίου)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία