• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιδιωτική έκδοση ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ (ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ - Π. & Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ) Διαβάζοντας το βιβλίο ζεις τον παλμό της εποχής εκείνης. Ανασαίνεις τον αγέρα του ήρεμου τόπου. Γεύε.. Product #: 390.393.00001 Regular price: 14.50€ 14.50€ 1

ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ (ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ - Π. & Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ)

Εκδοτικός Οίκος: Ιδιωτική έκδοση
Κωδικός προϊόντος: 390.393.00001
Συγγραφέας: Συριανόγλου Παρασκευάς-Γαβριήλ
Χρονολογία: 1998
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Εξαντλημένη έκδοση
Κατάσταση: Καινούριο αντίτυπο
Σελίδες: 200
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο
Τυπογραφείο: Εκδόσεις-εκτυπώσεις: «Ο Ραδάμανθυς», Ρέθυμνο.
Εικονογράφηση: Μακέτα εξωφύλλου, σελιδοποίηση και επιμέλεια σχεδιασμού με σχέδια και κοσμήματα από διάφορες εκδόσεις: Έλενα Νταντή.
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Στις σελίδες 187-198 συνάπτεται με αλφαβητική σειρά πλούσιο μικρασιάτικο γλωσσάρι.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 14.50€

- +

Διαβάζοντας το βιβλίο ζεις τον παλμό της εποχής εκείνης. Ανασαίνεις τον αγέρα του ήρεμου τόπου. Γεύεσαι τις χαρές, αλλά και τις έγνοιες εκείνου του κόσμου. Οσμίζεσαι τις χίλιες λαχτάρες του περίγυρου. Εισδύεις στην ψυχή του μικρασιατικού λαού με την τρισχιλιόχρονη κληρονομιά. Το βιβλίο του κ. Π. Συριανόγλου είναι προσφορά στη λαογραφία. Είναι απαραίτητο σε κάθε λαογράφο που θέλει να εγκύψει στα καθέκαστα της ζωής και της κοινωνίας. Να διεισδύσει στην ψυχή του ανθρώπου, στις κοινωνικές και οικογενειακές σχέσεις που χαρακτηρίζουν την ίδια τη ζωή του. Εύληπτο, σαφές, ενημερώνει και διδάσκει τον κάθε αναγνώστη.

(Από τον πρόλογο της Ιφιγένειας Χρυσοχόου)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία