• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιδιωτική έκδοση ΙΣΤΟΡΙΚΑ - ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΟΥΤΕΛΗΣ Το παρόν πόνημα αποσκοπεί εις την εξιστόρησιν των ηθών και εθίμων, των πράξεων και γεγονότων, των εχ.. Product #: 390.387.00019 Regular price: 26.50€ 26.50€ 1

ΙΣΤΟΡΙΚΑ - ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΟΥΤΕΛΗΣ

Εκδοτικός Οίκος: Ιδιωτική έκδοση
Κωδικός προϊόντος: 390.387.00019
Συγγραφέας: Καββάκης Ιω. Γεώργιος
Χρονολογία: 1975
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Σπάνιο
Κατάσταση: Πολύ καλή
Σελίδες: 126
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο
Τυπογραφείο: Γραφικές Τέχνες Γιώργος Κ. Παπανικολάου, Ιπποκράτους 58, Αθήναι.
Εικονογράφηση: Πλούσια ασπρόμαυρη εικονογράφηση εντός και εκτός κειμένου με σπάνιο φωτογραφικό υλικό εποχής και εικόνες άλλων κειμηλίων και ντοκουμέντων.
Γλώσσα: Ελληνικά
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 26.50€

- +

Το παρόν πόνημα αποσκοπεί εις την εξιστόρησιν των ηθών και εθίμων, των πράξεων και γεγονότων, των εχόντων σχέσιν με την ζωήν και την πολιτείαν των προγόνων της ιδιαιτέρας μας πατρίδος Καθολικής, και μετέπειτα Κούτελης, και την υπενθύμησιν αυτών εις τους απογόνους των.  Η μελέτη του ιστορικού παρελθόντος των προγόνων μας, μας αποκαλύπτει, ποίοι είμεθα χθες, και ποίοι είμεθα σήμερον, πως εφθάσαμεν εις το σημείον αυτό, έχομεν πρόοδον; στασιμότητα ή παρακμήν; ώστε γνωρίζοντες ταύτα, να είμεθα εις θέσιν να εξαγάγωμεν χρήσιμα συμπεράσματα.

Αθήναι, 1975

Γεώργιος Ιωάννου Καββάκης

(Από τον πρόλογο του βιβλίου)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία