• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιδιωτική έκδοση ΤΟ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΓΥΘΕΙΟ Δεν ανήκει στις προθέσεις μου γράφοντας αυτό το μικρό πόνημα να γράψω την Ιστορία του Γυθείου. Το έρ.. Product #: 390.388.00010 Regular price: 21.50€ 21.50€ 1

ΤΟ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΓΥΘΕΙΟ

Εκδοτικός Οίκος: Ιδιωτική έκδοση
Κωδικός προϊόντος: 390.388.00010
Συγγραφέας: Παναγόπουλος Νικόλαος
Χρονολογία: 1993
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Εξαντλημένη έκδοση
Κατάσταση: Πολύ καλή
Σελίδες: 100
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο
Εικονογράφηση: Πλούσιο φωτογραφικό υλικό εντός κειμένου.
Γλώσσα: Ελληνικά
Διαθεσιμότητα: Ναι
Ετικέτες: Μάνη , Γύθειο , Γυθειάτες

Τιμή: 21.50€

- +

Δεν ανήκει στις προθέσεις μου γράφοντας αυτό το μικρό πόνημα να γράψω την Ιστορία του Γυθείου. Το έργο αυτό ανήκει στον ιστορικό και ο γράφων δεν έχει αυτό το χάρισμα. Σκοπός μου είναι να γράψω και να περιγράψω τις δύο δεκαετίες του Γυθείου 1920 - 1940 μέσα στις οποίες η γενέτηρά μου βρέθηκε στην καλλίτερη στιγμή της ιστορίας της, αφού μέσα σε αυτή την περίοδο είδε τη μεγαλύτερη οικονομική, κοινωνική και εν γένει ποιοτική της ανάπτυξη. Αυτές οι εποχές νομίζω πως αξίζει τον κόπο να μνημονεύονται, γιατί αποτελούν πηγές εμπνεύσεως και οραματισμού. Γιατί αυτές παραδειγματίζουν, διδάσκουν και ωμορφαίνουν τις πηγές της ζωής. 

(Από την εισαγωγή του συγγραφέως)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία