• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Εκδοτικός Οίκος Μ. Σαλίβερου Α.Ε. ΣΚΙΑΘΟΣ, ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ Εγκαταλείποντας το νησί γεμάτος από νοσταλγία, είχα πάρει την απόφαση να μην κρατήσω μόνο για τον εα.. Product #: 390.391.00003 Regular price: 18.00€ 18.00€ 1

ΣΚΙΑΘΟΣ, ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ

Κωδικός προϊόντος: 390.391.00003
Συγγραφέας: Έρσελμαν Δ. Ανδρέας
Χρονολογία: 1954
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Εξαντλημένη έκδοση
Κατάσταση: Πολύ καλή
Σελίδες: 88
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο
Τυπογραφείο: Εργοστάσιο Γραφικών Τεχνών Εκδοτικού Οίκου Μιχ. Σαλίβερου Α.Ε.
Εικονογράφηση: Εικονογράφηση εντός και εκτός κειμένου με φωτογραφικό υλικό από το νησί. Στο τέλος του βιβλίου συνάπτεται έγχρωμος αναδιπλούμενος χάρτης της νήσου Σκιάθου.
Γλώσσα: Ελληνικά
Υπογραφή/Αφιέρωση: Το αντίτυπο φέρει ιδιόχειρη υπογραφή του συγγραφέα.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 18.00€

- +

Εγκαταλείποντας το νησί γεμάτος από νοσταλγία, είχα πάρει την απόφαση να μην κρατήσω μόνο για τον εαυτό μου τις ωραίες μου εντυπώσεις. Ήθελα κάτι να γράψω για τη Σκιάθο, ήθελα να πω και σε άλλους πόσο όμορφο είναι το νησί. Έτσι, αποφάσισα να γράψω τις εντυπώσεις μου δίνοντάς τους τέτοια μορφή, που να μπορούν να εξυπηρετήσουν πρακτικά τον αναγνώστη του Έργου του Παπαδιαμάντη και να διευκολύνουν τον επισκέπτη του Νησιού στη γνωριμία του μαζί του. Παράλληλα, σκέφτομαι πως η προσπάθειά μου αυτή θα μπορή ίσως να αποβή κατά κάποιον τρόπο ωφέλιμη και στο ίδιο το νησί που μου στάθηκε τόσο φιλόξενο.

(Από τον πρόλογο του βιβλίου)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία