• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιδιωτική έκδοση ΚΟΔΡΟΣ ΧΡΟΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Πώς και από πού βρέθηκα εγώ, ένας άνθρωπος εμπορευόμενος, να διαθέτω ένα μυστικό ασύρματο; Πως βρέθη.. Product #: 953.00014 Regular price: 24.50€ 24.50€ 1

ΚΟΔΡΟΣ ΧΡΟΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Εκδοτικός Οίκος: Ιδιωτική έκδοση
Κωδικός προϊόντος: 953.00014
Συγγραφέας: Λυκουρέζος Παναγιώτης
Κυκλοφορία: Εξαντλημένη έκδοση
Κατάσταση: Πολύ Καλή
Σελίδες: 208
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο με αυτιά.
Τυπογραφείο: Τυπογραφείο «Διονύσιος Τουμαζάτος», Αθήνα.
Εικονογράφηση: Το εξώφυλλο έχει επιμεληθεί ο καλλιτέχνης Μιχάλης Κατζουράκης.
Γλώσσα: Ελληνικά
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 24.50€

- +

Πώς και από πού βρέθηκα εγώ, ένας άνθρωπος εμπορευόμενος, να διαθέτω ένα μυστικό ασύρματο; Πως βρέθηκα να διευθύνω μια μυστική οργάνωση αντιστάσεως; Είναι μια ολόκληρη διαδικασία και περιπέτεια, που προηγήθηκε, ως την κρίσιμη εκείνη στιγμή, την καίρια, που ο ασύρματος στήθηκε για την πρώτη επαφή. Μια διαδικασία επικίνδυνη και κοπιώδης στις πρακτικές της λεπτομέρειες. Αλλά, παραλλήλως, και μια διαδικασία εσωτερική, μια προετοιμασία ψυχική, που οι ρίζες της βρίσκονται τρία χρόνια πίσω, στους πρώτους πριν από την κήρυξη του πολέμου μήνες. Θα μου επιτρέψετε, λοιπόν, ν' αρχίσω από την περίοδο εκείνη, πριν μπω στην καθαυτό εξιστόρηση της δράσεως του «Κόδρου».

(Από την εισαγωγή του βιβλίου.)

Image
© 2023 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία