• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιδιωτική έκδοση ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΟΛΙΣ Ο αναγνώστης, ιδίως της Νέας Υόρκης, ας έχη υπ' όψη του ότι ο συγγραφεύς, προτού γράψη το έργο αυτό,.. Product #: 910.00014 Regular price: 33.00€ 33.00€ 1

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΟΛΙΣ

Εκδοτικός Οίκος: Ιδιωτική έκδοση
Κωδικός προϊόντος: 910.00014
Συγγραφέας: Αναστασόπουλος Α. Γεώργιος
Χρονολογία: 1962
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Εξαντλημένη έκδοση
Κατάσταση: Άριστη
Σελίδες: 214
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο με αυτιά. Μερικώς άκοπο αντίτυπο.
Τυπογραφείο: Τυπογραφεία Φ. Κωνσταντινίδη και Κ. Μιχαλά.
Εικονογράφηση: Εξαιρετική εικονογράφησις εκτός κειμένου και εξώφυλλον του συγγραφέως.
Γλώσσα: Ελληνικά
Υπογραφή/Αφιέρωση: Το αντίτυπο προέρχεται από την βιβλιοθήκη του Κωνσταντίνου Γκολφινόπουλου, τέως Δημάρχου Πατρέων (1969-1973), προς τον οποίο απευθύνεται η ιδιόχειρη αφιέρωση και υπογραφή του συγγραφέα. Επιπρόσθετα υπάρχει κάτω από την ιδιόχειρη αφιέρωση και η προσωπική σφραγίδα του συγγραφέα.
Παρατηρήσεις: Άκοπο αντίτυπο από την σελίδα 49 έως το τέλος.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 33.00€

- +

Ο αναγνώστης, ιδίως της Νέας Υόρκης, ας έχη υπ' όψη του ότι ο συγγραφεύς, προτού γράψη το έργο αυτό, είχε έλθει σε ψυχική επαφή με πολλούς κατοίκους της και τους είχε μεταδώσει τις σκέψεις του. Οι κάτοικοι αυτοί -και φίλοι του- ανήκαν σε διάφορες κοινωνικές τάξεις. Άλλοι ήσαν και είναι μεγιστάνες του πλούτου, άλλοι καλλιτέχνες και άλλοι αγωνιστές της ζωής. Κανείς από αυτούς δεν τον απέτρεψε να γράψη τις ειλικρινείς αυτές γραμμές, γραμμές ενός ανθρώπου που αγαπά κατά βάθος την Αμερική.

Τα βιβλία που σημειώνουν μεγάλη επιτυχία είναι συνήθως αυτά που δε λένε την αλήθεια. Όσοι έχουν το θάρρος ν' αντιμετωπίσουν το φώς, πολλές φορές αντιμετωπίζουν... και τη μικρή κυκλοφορία του βιβλίου τους. Προτίμησα τη δεύτερη περίπτωση.

Λονδίνο

Γ. Α. Α.

(Από τον πρόλογο του συγγραφέα)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία