• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νέα Θέσις ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ (ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΕΡΣΙΚΑ) Η περιγραφή των Ελληνοπερικών πολέμων δεικνύει τον ηρωικό τρόπο, με τον οποίο οι πρόγονοί μας αντιμε.. Product #: 938.00001 Regular price: 13.00€ 13.00€ 1

ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ (ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΕΡΣΙΚΑ)

Εκδοτικός Οίκος: Νέα Θέσις
Κωδικός προϊόντος: 938.00001
Συγγραφέας: Πλεύρης Α. Κωνσταντίνος
Χρονολογία: 1994
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κατάσταση: Πολύ καλή
Σελίδες: 224
Βιβλιοδεσία: Μαλακό πλαστικοποιημένο εξώφυλλο
Τυπογραφείο: Εκδόσεις «Νέα Θέσις»
Εικονογράφηση: Πλούσιο φωτογραφικό υλικό αρχαιολογικών ευρημάτων σε παράρτημα, εικόνες και σχέδια μάχης εντός κειμένου
Γλώσσα: Ελληνικά
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 13.00€

- +

Η περιγραφή των Ελληνοπερικών πολέμων δεικνύει τον ηρωικό τρόπο, με τον οποίο οι πρόγονοί μας αντιμετώπισαν νικηφόρως τους βαρβάρους εκείνης της εποχής. Με απόλυτο σεβασμό προς την ιστορικήν αλήθειαν εκτίθενται όλα τα γεγονότα, πολεμικά και πολιτικά, που συνέβησαν τότε και που δικαιώνουν την υπερηφάνειαν να είναι κάποιος Έλλην. Οι λαοί πάντοτε έχουν ανάγκη παραδειγμάτων. Τα ανδραγαθήματα των αρχαιοελλήνων αποτελούν υποδείγματα ζωής δια τους νεοέλληνας, αν αυτοί θέλουν να επιβιώσουν στον ιερό χώρο που λέγεται Ελλάς. Η ιστορία διαπιστώνει, ότι εδώ επιβιώνει λαός λεόντων και όχι λαός αμνών. Οι βαρβαρομάχοι έδειξαν τον φωτεινόν δρόμον του καθήκοντος.

(Από το οπισθόφυλλο)

Image
© 2022 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία