• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Οsprey Publishing ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΑΙΕΣ - ΟΙ ΠΕΡΣΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ Ι Το βιβλίο αυτό καλύπτει μία από τις πιο καθοριστικές περιόδους της ευρωπαϊκής ιστορίας. Οι πόλεμοι α.. Product #: 938.00005 Regular price: 8.50€ 8.50€ 1

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΑΙΕΣ - ΟΙ ΠΕΡΣΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ Ι

Εκδοτικός Οίκος: Οsprey Publishing
Κωδικός προϊόντος: 938.00005
Συγγραφέας: Philip de Souza
Μεταφραστής: Κουμπιάς Νίκος
Χρονολογία: 2011
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Εξαντλημένη έκδοση
Κατάσταση: Πολύ καλή
Σελίδες: 98
Βιβλιοδεσία: Βιομηχανική σκληρόδετη βιβλιοδεσία.
Τυπογραφείο: 3Ε Εκτυπωτική
Εικονογράφηση: Πλούσια εικονογράφηση εντός και εκτός κειμένου. Το εξώφυλλο σχεδίασε ο Β. Γεωργίου. Καλλιτεχνική επιμέλεια των Νίκου Βατσίτση και Μαρίας Γιαννούζη. Περιλαμβάνονται χάρτες, σχέδια και γραφικές αναπαραστάσεις μαχών.
Γλώσσα: Ελληνικά
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 8.50€

- +

Το βιβλίο αυτό καλύπτει μία από τις πιο καθοριστικές περιόδους της ευρωπαϊκής ιστορίας. Οι πόλεμοι ανάμεσα στους Έλληνες της κλασικής αρχαιότητας και στην Περσική Αυτοκρατορία οδήγησαν στις περίφημες μάχες του Μαραθώνα, των Θερμοπυλών και της Σαλαμίνας, αλλά και σε μια αποτυχημένη προσπάθεια ανατροπής τους Πέρση βασιλιά το 400 π.Χ., η οποία σε κάποιο βαθμό ενέπνευσε την εκστρατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Η εξιστόρηση αυτών των βαρυσήμαντων γεγονότων, της ζωής σπουδαίων ανδρών και γυναικών, η περιγραφή του κοινωνικού και πολιτισμικού πλαισίου μέσα στο οποίο γαλουχήθηκαν, αλλά και η αναζήτηση των αιτίων και των αφορμών που οδήγησαν στη μεγάλη σύγκρουση υπήρξαν οι στόχοι του Ηροδότου, του «πατέρα της ιστορίας». Η αφήγησή του είναι η κύρια πηγή που έχουμε στη διάθεσή μας γι' αυτούς τους πολέμους και το πρώτο σύγγραμμα που μπορεί να χαρακτηριστεί «ιστορικό βιβλίο».

Ένα ταξίδι στην πολεμική ιστορία της Ελλάδας με 16 εκπληκτικές μονογραφίες της Osprey Publishing. Από τους Περσικούς Πολέμους στον Μέγα Αλέξανδρο, μαζί με μοναδικές αναλύσεις της Τέχνης του Πολέμου του αρχαίου κόσμου. Οι μάχες, οι συγκρούσεις, οι ήρωες, αλλά και οι στρατηγικές και τακτικές μάχης, οι τεχνολογίες και οι τεχνικές που έθεσαν τις βάσεις της παγκόσμιας ιστορικής και πολιτιστικής παράδοσης.

(Από την παρουσίαση του βιβλίου)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία