• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κονιδάρης ΛΕΞΙΚΟ ΤΕΛΕΤΩΝ, ΕΟΡΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [...] Ύστερα από πολύχρονη έρευνα και μελέτη των αρχαίων κειμένων και των εκατοντάδων νεότερων ερευν.. Product #: 413.00006 Regular price: 34.00€ 34.00€ 1

ΛΕΞΙΚΟ ΤΕΛΕΤΩΝ, ΕΟΡΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Εκδοτικός Οίκος: Κονιδάρης
Κωδικός προϊόντος: 413.00006
Συγγραφέας: Βρεττός Σ. Λάμπρος
Χρονολογία: 2002
Αρ. Έκδοσης: Δεύτερη Έκδοση
Κατάσταση: Καινούριο αντίτυπο
Σελίδες: 854
Βιβλιοδεσία: Βιομηχανική σκληρόδετη βιβλιοδεσία με το περικάλυμμά της.
Τυπογραφείο: Τυπογραφείο Γιώργου Τσιροβασίλη.
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Δεύτερη έκδοση συμπληρωμένη. Περιλαμβάνεται παράρτημα με στοιχεία αρχαίου χρονολογίου και πίνακες μηνών διαφόρων πόλεων σε αντιστοιχία με τους σημερινούς, βιβλιογραφία και διεξοδικό γενικό ευρετήριο.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 34.00€

- +

[...] Ύστερα από πολύχρονη έρευνα και μελέτη των αρχαίων κειμένων και των εκατοντάδων νεότερων ερευνών Ελλήνων και ξένων επιστημόνων, μπόρεσα να συλλέξω και να καταγράψω χίλια περίπου λήμματα επώνυμων τελετών, εορτών και αγώνων και άλλα εκατό παρόμοιων ανώνυμων εκδηλώσεων, τα οποία παρουσιάζω λεξικογραφημένα. Με την παρούσα εργασία μου προτίθεμαι να κάνω γνωστές στους αναγνώστες, με τρόπο απλό και ευχάριστο, τις παραπάνω εκδηλώσεις των αρχαίων προγόνων μας, οι οποίες καλύπτουν μια περίοδο δυόμισι περίπου χιλιετιών, και να τους φέρω σε άμεση επαφή μ' αυτές.

Λ.Σ.Β.

Σεπτέμβριος 1999

(Από τον πρόλογο του συγγραφέα)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία