• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μόλχο ΛΕΞΙΚΟΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΡΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ Στην παρούσα δωδεκάτη έκδοση έχουν ήδη συμπεριληφθεί όλες οι βελτιώσεις των προγενεστέρων εκδόσεων: .. Product #: 413.00010 Regular price: 44.50€ 44.50€ 1

ΛΕΞΙΚΟΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΡΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ

Εκδοτικός Οίκος: Μόλχο
Κωδικός προϊόντος: 413.00010
Συγγραφέας: Γεωργοπαπαδάκος Αναστάσιος
Χρονολογία: 1973
Αρ. Έκδοσης: Δωδέκατη Έκδοση
Κυκλοφορία: Σπάνιο
Κατάσταση: Άριστη
Σελίδες: 286
Βιβλιοδεσία: Βιομηχανική σκληρόδετη βιβλιοδεσία με πανόδετη ράχη.
Γλώσσα: Ελληνικά
Υπογραφή/Αφιέρωση: Φέρει την προσωπική σφραγίδα του προκατόχου (Δικηγόρου).
Παρατηρήσεις: Σπάνια έκδοση του ιστορικού εβραϊκού βιβλιοπωλείου Molho (Σόλων και Ρενέ Μόλχο) της Θεσσαλονίκης. Ιδρύθηκε το 1888, έκλεισε το 2008. Περιλαμβάνεται παράρτημα περιέχοντος τα ανώμαλα ρήματα.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 44.50€

- +

Στην παρούσα δωδεκάτη έκδοση έχουν ήδη συμπεριληφθεί όλες οι βελτιώσεις των προγενεστέρων εκδόσεων:

1. Εις την Εισαγωγήν, εις το τέλος, ανεγράφησαν οι κανόνες περί της ποσότητος του διχρόνου της παραληγούσης των βαρυτόνων ρημάτων. 2. Κατελέχθησαν και άλλα ρήματα και ανεγράφησαν τύπου που απαντούν τις τους Τραγικούς ή εις μεταγενεστέρους συγγραφείς διδασκομένους εις το Γυμνάσιον. 3. Ρηματικοί τύποι πολύ ανώμαλοι, όπως λ.χ. εγρήγορα, εδήδοκα, ενήνοχα, κλπ. ανεγράφησαν και ως λήμματα με παραπομπήν εις τα ρήματα που ανήκουν. 4. Εσημειώθη η ποσότης του διχρόνου θεματικού φωνήεντος μόνον των εξαιρέσεων των κανόνων περί της ποσότητος του διχρόνου της παραληγούσης ή ρημάτων μη μνημονευομένων εκεί. Δια την ποσότητα του διχρόνου της παραληγούσης όλων των άλλων ρημάτων πρέπει ο αναγνώστης να ανατρέξη εις τους κανόνας αυτούς. 5. Συνεπληρώθη το βιβλίον τόσο από της πλευράς των ετυμολογικών πληροφοριών όσον και από της πλευράς της συντάξεως των ρημάτων και της σημασίας των συνθέτων.

Α. Γ.

(Από τον πρόλογο προηγούμενων εκδόσεων)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία