• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τροχαλία Ο ΚΑΦΕΣ, ΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η πολυετής επαγγελματική μου ενασχόληση με τον καφέ, συνδυαζόμενη με την "μανιακή" μου προσκόλληση σ.. Product #: 000.00002 Regular price: 9.50€ 9.50€ 1

Ο ΚΑΦΕΣ, ΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

Εκδοτικός Οίκος: Τροχαλία
Κωδικός προϊόντος: 000.00002
Συγγραφέας: Γεραρδής Τάκης
Χρονολογία: 1998
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη έκδοση
Κυκλοφορία: Εξαντλημένη Έκδοση
Κατάσταση: Άριστη
Σελίδες: 184
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο
Τυπογραφείο: Έκτυπον ΕΠΕ
Εικονογράφηση: Εικογράφηση εντός και εκτός κειμένου.
Γλώσσα: Ελληνικά
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 9.50€

- +

Η πολυετής επαγγελματική μου ενασχόληση με τον καφέ, συνδυαζόμενη με την "μανιακή" μου προσκόλληση σε μεγάλες καθημερινά καταναλώσεις, υπήρξαν οι βασικές αιτίες που με έκαναν να διερευνήσω αναλυτικά τα σχετικά με το μαζικότερο και δημοφιλέστερο ρόφημα του κόσμου. Το 1922-1995, παράλληλα με τις εμπορικές μου δραστηριότητες - πάντοτε σχετικές με τον καφέ - οδηγήθηκα στην έκδοση του μηνιαίου περιοδικού ο ΄Ο ΚΑΦΕΣ΄ απ' όπου και άντλησα για τις ανάγκες του παρόντος βιβλίου, πολλά στοιχεία, πληροφορίες και κατασταλαγμένες απόψεις που είχαν διαμορφωθεί μέσα από την συνεργασία μου με τον αδελφό μου Άρη, τον οποίο και ευχαριστώ. Ο καφές, στους 5-6 επίσημους αιώνες ζωής που του αναγνωρίζουμε, έχει απλωθεί και απλώνεται ραγδαία αφήνοντας θεατές ή αθέατες επιδράσεις σε όλο το φάσμα της ζωής: οικονομία, κοινωνιολογία, υγεία κλπ. Παράδοξα όμως αυτό το τόσης σπουδαιότητας ρόφημα δεν κινεί ανάλογη προσοχή. Ειδικά στην Ελλάδα, η σχετική βιβλιογραφία είναι περιορισμένη.  Αυτή ήταν μία άλλη αιτία που με παρακίνησε στη συγγραφή αυτού του βιβλίου. 

(Από το σημείωμα του συγγραφέα) 

Image
© 2024 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία