• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δίφρος ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΤΕΛΕΙΑΣ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ [...] Η Ατέλεια και όχι η τελειότητα, κατά την άποψη του συγγραφέα, διέπει τα πάντα· τόσο στο μικρόκ.. Product #: 001.00002 Regular price: 13.00€ 13.00€ 1

ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΤΕΛΕΙΑΣ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Εκδοτικός Οίκος: Δίφρος
Κωδικός προϊόντος: 001.00002
Συγγραφέας: Γουδέλης Γιάννης
Χρονολογία: 1993
Αρ. Έκδοσης: Πρωτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Σπάνιο
Κατάσταση: Καινούριο αντίτυπο
Σελίδες: 96
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο
Γλώσσα: Ελληνικά
Υπογραφή/Αφιέρωση: Το αντίτυπο φέρει ιδιόχειρη αφιέρωση με υπογραφή του συγγραφέα στην πρώτη του σελίδα, με ημερομηνία 10-9-1993.
Παρατηρήσεις: Προλογίζει ο ακαδημαϊκός Κωνσταντίνος Δεσποτόπουλος.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 13.00€

- +

[...] Η Ατέλεια και όχι η τελειότητα, κατά την άποψη του συγγραφέα, διέπει τα πάντα· τόσο στο μικρόκοσμο, όσο και στο μακρόκοσμο, πράγμα που κι αν θυμίζει το αυγό του Κολόμβου, δεν παύει να πρωτοπορεί και να ποντοπορεί πάνω στη χαίνουσα άβυσσο της πνευματικής ποντοπορίας.

Διαβάστε αυτό το βιβλιαράκι, διαβάστε τις προτάσεις μας και προβληματιστείτε, όσο πιο γρήγορα, όσο πιο έντονα μπορείτε. «Ο βίος βραχύς, η Τέχνη μακρά». Όλα τα έθιξαν οι θαυμαστοί μας Αρχαίοι. Και η μελλοντολογία, επιστήμη που μαζί με την ψυχοχημεία έχουν δώσει την παρουσία τους στα μεγάλα πνευματικά κέντρα του εξωτερικού, κάνει την εμφάνιση της στη χώρα που γέννησε δασκάλους του πνεύματος, οι οποίοι προσκαλούν απογόνους μαθητές τους, για αντίσταση στη φθορά και βιολογική βελτίωση του ανθρώπου.

(Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία