• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σπανός Κώστας - Βιβλιοφιλία ΒΙΒΛΙΟΦΙΛΙΑ «Η ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ», ΤΕΥΧΟΣ 29-30-31 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 1986 Θέλουμε να πιστεύουμε ότι με αυτό το τεύχος η «Βιβλιοφιλία» πρωτοπορεί θετικά, ουσιαστικά. Το έναυσμ.. Product #: 050.00010 Regular price: 12.50€ 12.50€ 1

ΒΙΒΛΙΟΦΙΛΙΑ «Η ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ», ΤΕΥΧΟΣ 29-30-31 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 1986

Κωδικός προϊόντος: 050.00010
Συγγραφέας: Συλλογικό Έργο
Χρονολογία: 1986
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Σπάνιο
Κατάσταση: Άριστη
Σελίδες: 86
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο
Τυπογραφείο: Στοιχειοθεσία: Ε. Λαμπρινός. Εκτύπωση: Εκδόσεις Κων/νος Σπανός.
Εικονογράφηση: Πλούσια εικονογράφηση εντός και εκτός κειμένου. Καλλιτεχνική επιμέλεια: Βάσω Ψαράκη.
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Περιοδικό έρευνας της ιστορίας του βιβλίου, παλιών χαρακτικών, εικονογραφίας και αναδρομικών δημοσιευμάτων.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 12.50€

- +

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι με αυτό το τεύχος η «Βιβλιοφιλία» πρωτοπορεί θετικά, ουσιαστικά. Το έναυσμα για την προετοιμασία του τεύχους, μας έδωσε η ανακήρυξη της Φλωρεντίας ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης. Είπαμε, τότε, να συνθέσουμε ένα τεύχος με υλικό από την πνευματική παρουσία και διαδρομή των Ελλήνων στην πόλη των Μεδίκων. Το υλικό που σταχυολογήθηκε είναι πλούσιο, πλουσιότατο, και αφορά κυρίως τη σχέση των Βυζαντινών με τη Φλωρεντία. Είναι κείμενα, που ο μη ενδιαφερόμενος αναγνώστης δεν μπορεί εύκολα να τα εντοπίσει και να τα χαρεί. Τώρα, έχει, ένα τεύχος πολύπλευρο στα χέρια του και μαζί τη δική μας συνεισφορά στον πνευματικό εορτασμό της γειτονικής χώρας.

Τάκης Ψυράκης, Διευθυντής Συντάξεως

(Γράμμα από τη Σύνταξη)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία