• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιδιωτική έκδοση Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ Εις την εποχήν μας, μάλιστα, κατά την οποίαν η ανθρωπίνη κοινωνία ή αποπνίγεται από μίαν παρασιτικήν.. Product #: 070.00003 Regular price: 12.00€ 12.00€ 1

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ

Εκδοτικός Οίκος: Ιδιωτική έκδοση
Κωδικός προϊόντος: 070.00003
Συγγραφέας: Παπαγιαννόπουλος Ε. Τάκης
Χρονολογία: 1979
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Εξαντλημένη έκδοση
Κατάσταση: Άριστη
Σελίδες: 38
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο
Γλώσσα: Ελληνικά
Υπογραφή/Αφιέρωση: Σφραγίδα «Τιμής ένεκεν».
Παρατηρήσεις: Το ανά χείρας τεύχος αποτελεί Ανακοίνωση εις το 7ο Διεθνές Συνέδριο του Παγκοσμίου Μορφωτικού ΙΔρύματος δια την Ενότητα των Επιστημών (I.C.U.S.), έχει ενταχθεί ως εν των κεφαλαίων του υπό έκδοσιν τριτόμου βιβλίου του συγγραφέως, υπό τον τίτλον «Γενικαί Αρχαί της Ελευθερίας της Δημοσιότητος (Τύπος, Ραδιόφωνον, Τηλεόρασις) και Ηθικοί Κανόνες του Δημοσιογραφικού Λειτουργήματος».
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 12.00€

- +

Εις την εποχήν μας, μάλιστα, κατά την οποίαν η ανθρωπίνη κοινωνία ή αποπνίγεται από μίαν παρασιτικήν αδράνειαν, που προκαλούν οι αρνηταί των ηθικών αξιών ή κατέχεται από δέος ενώπιον της σαδιστικής βίας του αναρχικού μηδενισμού, ο Τύπος εξελισσόμενος υπό την ανταύγειαν ηθικών ιδεών, δύναται και δικαιούται, χωρίς αίσθημα ενοχής εις την συντελούμενην διαφθοράν του ανθρωπίνου γένους, να διαδραματίση υψίστης σπουδαιότητος ρόλον τόσον εις το εθνικόν του πλαίσιον όσον και εις τας ακραίας επάλξεις των αγώνων και της αγωνίας του συγχρόνου ανθρώπου. Και ως ύπατος σκοπός μιας τοιαύτης διαδικασίας εις την «στρατηγικήν» του, θα δεσπόζη -πρέπει να δεσπόζη- η αστείρευτη εμπιστοσύνη και αφοσίωσίς του προς την φιλοσοφίαν των φυσικών -και αναπαλλοτρίωτων- δικαιωμάτων του ανθρώπου και της πολιτικής εξουσίας, ως φορέως της λαϊκής κυριαρχίας.

(Από την εισαγωγή του βιβλίου)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία