• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κωτσιανάς Ι. Δημήτριος ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ Μια σωστή εκτίμηση και εφαρμογή των τεχνικών της τροποποίησης του καιρού σε μεγάλες κλίμακες, που θα.. Product #: 550.00001 Regular price: 15.00€ 15.00€ 1

ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Εκδοτικός Οίκος: Κωτσιανάς Ι. Δημήτριος
Κωδικός προϊόντος: 550.00001
Συγγραφέας: Breuer Georg
Μεταφραστής: Άρτεμη Αγγέλα
Χρονολογία: 1982
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Εκτός κυκλοφορίας
Κατάσταση: Άριστη
Σελίδες: 246
Βιβλιοδεσία: Βιομηχανική πανόδετη βιβλιοδεσία με το περικάλυμμά της.
Τυπογραφείο: Φωτοστοιχειοθετική ΕΠΕ, Νικηταρά 2-4
Εικονογράφηση: Περιέχονται φωτογραφίες, σχεδιαγράμματα, χάρτες και στατιστικοί πίνακες.
Γλώσσα: Ελληνικά
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 15.00€

- +

Μια σωστή εκτίμηση και εφαρμογή των τεχνικών της τροποποίησης του καιρού σε μεγάλες κλίμακες, που θα πρέπει να είναι δυνατή σε λίγες δεκαετίες, θα απαιτούσε παγκόσμιο προγραμματισμό και συνεργασία. Η απαγόρευση των στρατιωτικών χρήσεων της τροποποίησης του καιρού θα πρέπει επομένως να συμπληρωθεί με μια διεθνή συμφωνία, που να προβλέπει ότι όλες οι ειρηνικές δραστηριότητες σ' αυτόν τον τομέα θα πρέπει να γίνονται υπό τον έλεγχο μιας διεθνούς υπηρεσίας. Αυτή την ευθύνη θα μπορούσε ίσως να την αναλάβει η Παγκόσμια Μετεωρολογική Οργάνωση (WMO). Αν δεν γίνει μια τέτοια προσέγγιση σε διεθνή βάση, υπάρχει κίνδυνος η ειρηνική τροποποίηση του καιρού να προχωρήσει σε στενά εθνικές γραμμές, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη τα μικρότερα και λιγότερο ισχυρά έθνη, και να γίνει έτσι αντικείμενο αμοιβαίων κατηγοριών και διαμαχών.

Ετοιμάζοντας τούτο το κείμενο είχα την υποστήριξη πολλών διακεκριμένων επιστημόνων που εργάζονται στον τομέα της μετεωρολογίας και/ή της τροποποίησης του καιρού. Επίσης, είμαι ευγνώμων στις Εκδόσεις του Πανεπιστημίου Καίμπριτζ που παρουσίασαν το βιβλίο μου στο αγγλόφωνο κοινό και στον Δρα Χανς Μαίρθ του Πανεπιστημίου Ήστ Άγγλια για τις συμβουλές του και για το ότι μετέφρασε το βιβλίο μου σε απλά αγγλικά, κατανοητά στον κοινό αναγνώστη.

(Από τον πρόλογο του βιβλίου)

Image
© 2020 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία