• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κάτοπτρο ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΗΞΗ ΩΣ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ   Περνάμε τη καθημερινή μας ζωή χωρίς να καταλαβαίνουμε σχεδόν τίποτε για τον Κόσμο. Ελάχιστα προβλ.. Product #: 520.00001 Regular price: 9.00€ 9.00€ 1

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΗΞΗ ΩΣ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ

Εκδοτικός Οίκος: Κάτοπτρο
Κωδικός προϊόντος: 520.00001
Συγγραφέας: Hawking W. Stephen
Μεταφραστής: Ξανθόπουλος Βασίλης
Χρονολογία: 1989
Αρ. Έκδοσης: Δεύτερη Έκδοση
Κατάσταση: Καλή
Σελίδες: 272
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο με αυτιά
Τυπογραφείο: Όλβος Ε.Π.Ε.
Εικονογράφηση: Εξώφυλλο Χρ. Κιουρτσόγλου
Γλώσσα: Ελληνικά
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 9.00€

- +

 

Περνάμε τη καθημερινή μας ζωή χωρίς να καταλαβαίνουμε σχεδόν τίποτε για τον Κόσμο. Ελάχιστα προβληματιζόμαστε για την κοσμική μηχανή που παράγει το φως και κάνει δυνατή την ύπαρξη ζωής· για την βαρύτητα που μας κρατάει πάνω σε έναν περιστρεφόμενο πλανήτη, έναν πλανήτη που αν δεν υπήρχε η βαρύτητα θα μας εκσφενδόνιζε στο Διάστημα· για τα άτομα που μας αποτελούν και που από την σταθερότητά τους εξαρτιόμαστε. Εκτός από τα παιδιά (όσα δεν έχουν μάθει ακόμη να μην κάνουν έξυπνες ερωτήσεις), πολύ λίγοι από εμάς διαθέτουν κάποιο χρόνο απορώντας γιατί η Φύση είναι έτσι που είναι· αν ο χρόνος κάποια μέρα θα αρχίσει να ρέει αντίθετα και τα αποτελέσματα θα προηγούνται από τις αιτίες· αν υπάρχουν όρια στη δυνατότητα να γνωρίσουμε τον Κόσμο [...].

(Από τον πρόλογο του βιβλίου)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία