• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ελληνικός Οργανισμός Μικρομεσαίων Μεταποιητικών Επιχειρήσεων και Χειροτεχνίας (ΕΟΜΜΕΧ) Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ ΤΕΧΝΗΣ - ΤΟΜΟΣ ΠΡΩΤΟΣ, ΤΟ ΚΑΛΥΜΜΑ Το βιβλίο της Φρόσως Γανιάρη, «Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ ΤΕΧΝΗΣ» είναι μια πνευματική προσφορά στο .. Product #: 686.00006 Regular price: 28.50€ 28.50€ 1

Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ ΤΕΧΝΗΣ - ΤΟΜΟΣ ΠΡΩΤΟΣ, ΤΟ ΚΑΛΥΜΜΑ

Κωδικός προϊόντος: 686.00006
Συγγραφέας: Γανιάρη Φρόσω
Χρονολογία: 1987
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Συλλεκτικό
Κατάσταση: Άριστη
Σελίδες: 92
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο με τα αρχικά του εξώφυλλα.
Τυπογραφείο: Εργαστήριο Γραφικών Τεχνών Δημήτρη Καδιανάκη.
Εικονογράφηση: Η έκδοση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό με οδηγίες.
Γλώσσα: Ελληνικά
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 28.50€

- +

Το βιβλίο της Φρόσως Γανιάρη, «Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ ΤΕΧΝΗΣ» είναι μια πνευματική προσφορά στο θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο και υλοποιεί απόλυτα το σκοπό του: συστηματοποιεί τις γνώσεις μιας εξαιρετικής τέχνης δίνει τις δυνατότητες για μάθηση για να συνεχισθεί αυτή η ενασχόληση με μεγαλύτερες προοπτικές και έτσι η τέχνη αυτή να δίνει αισθητικές συγκινήσεις στην καθημερινή ζωή, όλο και περισσοτέρων ανθρώπων. Το βιβλίο αξίζει μια ιδιαίτερη τέχνη, όταν μάλιστα αυτή η τέχνη δημιουργεί τεχνίτες που εντάσσονται στην παραγωγική διαδικασία. Ένα δημιούργημα με διαχρονική αξία, το βιβλίο της Φρόσως Γανιάρη, καρπός εμπειρίας και έμπνευσης καλύπτει απόλυτα τους στόχους και τους οραματισμούς του ΕΟΜΜΕΧ.

(Από το προλογικό σημείωμα του Προέδρου του ΕΟΜΜΕΧ, Μαν. Α. Μπεντενιώτη)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία