• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Bιβλιοπωλείον της Εστίας Ι.Δ. Κολλάρου & Σίας Α.Ε. ΔΩΔΕΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΔΕΜΕΝΑ Στα "ΔΩΔΕΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΔΕΜΕΝΑ" ο Ανδρέας Γανιάρης μας αφηγείται την περιπέτεια του νου και των χεριών, α.. Product #: 686.00004 Regular price: 19.50€ 19.50€ 1

ΔΩΔΕΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΔΕΜΕΝΑ

Κωδικός προϊόντος: 686.00004
Συγγραφέας: Γανιάρης Ανδρέας
Χρονολογία: 1996
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Σπάνιο
Κατάσταση: Καινούριο αντίτυπο
Σελίδες: 154
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο με αυτιά.
Τυπογραφείο: Το βιβλίο τυπώθηκε το Σεπτέμβρη του 1996 από τον Μιχάλη Μπορμπουδάκη και για λογαριασμό της «Εστίας» σε χίλια αντίτυπα σε χαρτί σαμουά των 100 γραμμαρίων.
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Άκοπο αντίτυπο
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 19.50€

- +

Στα "ΔΩΔΕΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΔΕΜΕΝΑ" ο Ανδρέας Γανιάρης μας αφηγείται την περιπέτεια του νου και των χεριών, από την σύλληψη του βιβλιοδετικού έργου ως και την τελική ενσάρκωσή του σε έργο τέχνης. Μια διαδρομή ολοζώντανη, γεμάτη από δημιουργική αγωνία ως την "λύτρωση" που θα χαρίσει στον καλλιτέχνη - δημιουργό η ολοκλήρωσή της. Και κάθε "βιβλίο" μια νέα περιπέτεια με τα ίδια ακριβώς στοιχεία όπως το προηγούμενο αλλά και τελείως διαφορετικά μια που ο χρόνος έχει κυλήσει και άλλαξαν οι συνθήκες την καθημερινή μας ζωή, που και αυτή αφήνει τα σημάδια της πάνω στο έργο. Τα "Δώδεκα Βιβλία Δεμένα " μας γνωρίζουν μια πλευρά του καλλιτέχνη και του, έργου του που δύσκολα θα μπορούσαμε να πληροφορηθούμε με άλλο τρόπο. Ίσως για πρώτη φορά μαθαίνουμε τι μπορεί να κρύβει η ψυχή του καλλιτέχνη, τι ακριβώς θέλει να είναι η Βιβλιοδεσία Τέχνης. Διαβάζοντάς το ίσως δικαιώσουμε τον τελικό λόγο του συγγραφέα που μας επισημαίνει: "Με τη δουλειά που ασκώ κερδίζω τη ζωή μου, χτίζω την ελευθερία μου και νικώ τον θάνατο."

(Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία