• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιδιωτική έκδοση «Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ» ΚΥΡΙΕ ΑΡΣΕΝΗ Στο τεύχος αυτό, παρατίθενται μερικές μόνο περιπτώσεις από τις πολλές «ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ» προβληματικών.. Product #: 670.00001 Regular price: 21.50€ 21.50€ 1

«Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ» ΚΥΡΙΕ ΑΡΣΕΝΗ

Εκδοτικός Οίκος: Ιδιωτική έκδοση
Κωδικός προϊόντος: 670.00001
Συγγραφέας: Κερασσώτης Πάνος
Χρονολογία: 1983
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Εξαντλημένη έκδοση
Κατάσταση: Άριστη
Σελίδες: 74
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο
Εικονογράφηση: Πλούσια εικονογράφηση εντός και εκτός κειμένου με πρωτότυπο ανέκδοτο φωτογραφικό υλικό, πρωτοσέλιδα εφημερίδων, κ.α. από ελληνικές βιομηχανικές μονάδες σε Πάτρα, Θεσσαλονίκη. Ανάγλυφα κοσμήματα στο εξώφυλλο.
Γλώσσα: Ελληνικά
Υπογραφή/Αφιέρωση: Το αντίτυπο φέρει ιδιόχειρη υπογεγραμμένη αφιέρωση του συγγραφέα.
Παρατηρήσεις: Σπάνιο φωτογραφικό υλικό.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 21.50€

- +

Στο τεύχος αυτό, παρατίθενται μερικές μόνο περιπτώσεις από τις πολλές «ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ» προβληματικών επιχειρήσεων του Πάνου Κερασσώτη, κι' αυτό για να προληφθεί ματαίωση της πρόθεσης του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας στο έργο της καταστροφής που προετοιμάζει [...]

Ο Πάνος Κερασσώτης υπήρξεν εις όλην του την ζωήν πνευματικός και τεχνικός εργάτης, εργαζόμενος συνεχώς δύο οκτάωρα την ημέραν και διαθέτων ολόκληρο το πολύτιμον προϊόν της εργασίας του δια τους πολλούς , ουδέν κρατήσας δι' εαυτόν. Βραβείον του είναι ο ίδιος, διοτί και εις τας ώρας της μεγάλης αδυναμίας εκράτησε τας δυνάμεις του.

(Από την αρχή του βιβλίου)

Image
© 2022 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία