• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Βασιλόπουλος Α. Στέφανος Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ Το βιβλίο αυτό που αποτελεί το αριστούργημα του Χαλίλ Γκιμπράν, έγινε από τα μεγάλα κλασσικά έργα τη.. Product #: 181.00003 Regular price: 24.00€ 24.00€ 2

Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ

Εκδοτικός Οίκος: Βασιλόπουλος Α. Στέφανος
Κωδικός προϊόντος: 181.00003
Συγγραφέας: Gibran Khalil
Μεταφραστής: Κονδύλης Φώντας - Νικάκης Κωστής
Χρονολογία: 1969
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Εξαντλημένη έκδοση
Κατάσταση: Πολύ καλή
Σελίδες: 104
Βιβλιοδεσία: Βιομηχανική πανόδετη βιβλιοδεσία με περικάλυμμα (κουβερτούρα).
Τυπογραφείο: Μονοτυπικό τυπογραφείο Ευστάθιου Παπούλια και Σια Ο.Ε.
Εικονογράφηση: Οι οκτώ εικόνες του βιβλίου είναι από αυθεντικούς πίνακες ζωγραφισμένους από τον ίδιο τον συγγραφέα. Οι βινιέττες φιλοτεχνήθηκαν από τον ζωγράφο Κωστή Νικάκη.
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Φθορές περιμετρικά της κουβερτούρας όπως φαίνονται στην εικόνα. Η σκληρόδετη βιβλιοδεσία και οι εσωτερικές σελίδες του βιβλίου βρίσκονται σε άψογη κατάσταση.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 24.00€

- +

Το βιβλίο αυτό που αποτελεί το αριστούργημα του Χαλίλ Γκιμπράν, έγινε από τα μεγάλα κλασσικά έργα της εποχής μας. Εκυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1923 κι από τότε μεταφράστηκε σε περισσότερες από είκοσι γλώσσες. Μόνο η Αμερικανική έκδοση μέτρησε σχεδόν 3.000.000 αντίτυπα. Ο Γκιμπράν θεωρούσε τον «Προφήτη» το μεγαλύτερό του επίτευγμα. «Νομίζω, έλεγε, ότι ποτέ δεν αποχωρίστηκα τον «Προφήτη» από τότε που τον συνέλαβα σαν βιβλίο για πρώτη φορά πίσω απ' τα 'Ορη του Λιβάνου».

(Από το σημείωμα του βιβλίου στο περικάλυμμα)

Ο «Προφήτης», από μια άποψη, είναι το πρώτο απ' τα βιβλία μιας τριλογίας, όπου εξετάζονται οι σχέσεις του ανθρώπου με τους συνανθρώπους του, οι σχέσεις του ανθρώπου προς τη φύση («Ο κήπος του προφήτη», το δεύτερο βιβλίο της τριλογίας) και οι σχέσεις του ανθρώπου προς τον Θεό («Ο θάνατος του προφήτη», το τρίτο βιβλίο της τριλογίας). Μέσα σε αυτό τον αιώνα της μοναξιάς και του παράλογου θανάτου, βιβλία σαν τον «Προφήτη» μοιάζουν με το νερό που αναβλύζει μόνιμα και σταθερά απ' την άμμο, στην καρδιά μιας εχθρικής κι απάνθρωπης ερήμου.

(Από το σημείωμα των μεταφραστών)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία