• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δόμος ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΣΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ - ΜΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ CD) Κείμενα Βασίλης Αναγνώστου Στίχοι Μάρω Βαμβουνάκη Το βιβλίο αυτό δημιουργήθηκε (χτίστηκε είναι η σ.. Product #: 808.00010 Regular price: 20.00€ 20.00€ 1

ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΣΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ - ΜΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ CD)

Εκδοτικός Οίκος: Δόμος
Κωδικός προϊόντος: 808.00010
Συγγραφέας: Αναγνώστου Βασίλης - Βαμβουνάκη Μάρω
Χρονολογία: 2001
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Εξαντλημένη έκδοση
Κατάσταση: Καινούριο αντίτυπο
Σελίδες: 90+34
Βιβλιοδεσία: Βιομηχανική σκληρόδετη βιβλιοδεσία.
Τυπογραφείο: Στοιχειοθεσία, καλλιτεχνική επεξεργασία και εκτύπωση Τυπογραφικό Εργαστήρι «Δόμος».
Εικονογράφηση: Εξώφυλλο και σκίτσα: Άννα Τζήμα (Μέλος Μορφών Έκφρασης).
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Περιέχεται παράρτημα 34 σελίδων με ευρωπαϊκή μουσική σημειογραφία για οργανικά και φωνητικά μέλη (Τραγούδια, παραμύθια, κλπ.). Κείμενα-Μουσική-Ενορχήστρωση: Βασίλης αναγνώστου. Στίχοι: Μάρω Βαμβουνάκη. Περιλαμβάνεται CD που παίζουν και τραγουδούν μέλη του Καλλιτεχνικού Οργανισμού Μορφές Έκφρασης.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 20.00€

- +

Κείμενα Βασίλης Αναγνώστου

Στίχοι Μάρω Βαμβουνάκη

Το βιβλίο αυτό δημιουργήθηκε (χτίστηκε είναι η σωστή λέξη, μια και φτιάχτηκε κομμάτι κομμάτι) στα πλαίσια ενός διετούς κύκλου μαθημάτων για το σύστημα ORFF που παρακολούθησα μαζί με κάποιος άλλους τυχερούς κατά την περίοδο 1997-99. Ήταν μια από τις πολλές δραστηριότητες του Καλλιτεχνικού Οργανισμού ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ. Πρώτη ύλη, φυσικά, ήταν οι στίχοι της Μάρως Βαμβουνάκη. Όμως χωρίς την ολόψυχη υποστήριξη όλων όσοι συμμετείχαν στο Σεμινάριο (διδασκόντων και διδασκομένων) δεν θα «ζωντάνευαν» ίσως ποτέ. Γιατί δεν πρόκειται για μια σειρά παραμυθιών, όσο κι αν έτσι φαίνεται σε πρώτη ανάγνωση. Ο βασικός στόχος τους είναι να μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν ως μέσα διδασκαλίας από δασκάλους, εμψυχωτές αλλά και γονείς, για να κατανοήσουν τα παιδιά έννοιες που δεν μπορούν εύκολα να γίνουν κατανοητές μ' έναν απλό ορισμό, όπως είναι η έννοια της χροιάς, της έντασης, του ύψους, και της διάρκειας των ήχων [...].

Δεν ξέρω τι να πρωτοευχηθώ κλείνοντας. Καλή ανάγνωση; Καλή ακρόαση; Καλή αξιοποίηση; Μπορούν άραγε όλα αυτά να γίνουν με ένα μόνο βιβλίο; Ε, αυτή ας είναι η βασική ευχή. Μακάρι να μπορούν.

Βασίλης Αναγνώστου

(Από τον πρόλογο του βιβλίου)

ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΘΗΚΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ το CD στο οποίο παίζουν και τραγουδούν Μέλη του Καλλιτεχνικού Οργανισμού Μορφές Έκφρασης.

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία