• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δ. Βογιατζής Η ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΤΕΧΝΗ (ΑΠ' ΤΟΝ ΙΜΠΡΕΣΙΟΝΙΣΜΟ ΩΣ ΤΗΝ ΑΦΗΡΗΜΕΝΗ ΤΕΧΝΗ) ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ - ΓΛΥΠΤΙΚΗ - ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ, (ΤΟΜΟΙ Α+Β) Με δικαιολογημένη υπερηφάνεια παρουσιάζουμε στο αναγνωστικό μας κοινό το νέο μας έργο « Η ΜΟΝΤΕΡΝΑ Τ.. Product #: 701.00002 Regular price: 99.50€ 99.50€ 1

Η ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΤΕΧΝΗ (ΑΠ' ΤΟΝ ΙΜΠΡΕΣΙΟΝΙΣΜΟ ΩΣ ΤΗΝ ΑΦΗΡΗΜΕΝΗ ΤΕΧΝΗ) ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ - ΓΛΥΠΤΙΚΗ - ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ, (ΤΟΜΟΙ Α+Β)

Εκδοτικός Οίκος: Δ. Βογιατζής
Κωδικός προϊόντος: 701.00002
Συγγραφέας: Συλλογικό
Χρονολογία: 1960
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Συλλεκτικό
Κατάσταση: Πολύ καλή
Σελίδες: 840 μαζί με την εκτός αρίθμησης εικονογράφηση
Βιβλιοδεσία: Χοντροχάρτονα εξώφυλλα
Τυπογραφείο: Το βιβλίου αυτό τυπώθηκε το 1960 στα τυπογραφεία «Πατρίς ΕΠΕ», για λογαριασμό των εκδόσεων «Δ. Βογιατζή». Οι πολύχρωμες Reproductions τυπώθηκαν στα εργοστάσια γραφικών τεχνών «Μαλικούτη - Κοντογιάννη». Όλα τα κλισέ έγιναν στο τσιγκογραφείο «Πρότυπο» από τον Φρίξο Σινόπουλο.
Εικονογράφηση: Η έκδοση κατά το ήμισυ σχεδόν αποτελεί λεύκωμα με έργα ζωγραφικής. Καλλιτεχνική επιμέλεια του ζωγράφου Σ. Βάρλα. Μεγάλο σχήμα, με αναπαραγωγές εικόνων επικολλημένων σε φύλλα από χαρτόνι εκτός αρίθμησης και προστασία από φύλλα ριζόχαρτου.
Γλώσσα: Ελληνικά
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 99.50€

- +

Με δικαιολογημένη υπερηφάνεια παρουσιάζουμε στο αναγνωστικό μας κοινό το νέο μας έργο « Η ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΤΕΧΝΗ». Στο έργο αυτό περιγράφεται με γλαφυρότητα και με πλουσιωτάτη εικονογράφηση η ιστορική πορεία των εικαστικών τεχνών από της εμφανίσεως του ιμπρεσιονισμού μέχρι σήμερα. [...]

(Από το εισαγωγικό σημείωμα του εκδότη)

Ολόκληρο το έργο αποτελείται από δέκα ημίτομους από τους οποίους οι επτά πρώτοι (Α-Ζ) αφορούν αποκλειστικά τη μοντέρνα ζωγραφική και συνιστούν το πρώτο μέρος του έργου, ενώ οι επόμενοι τρεις αφορούν τις υπόλοιπες τέχνες (γλυπτική, αρχιτεκτονική και διακοσμητική) και συνιστούν το δεύτερο μέρος. Στον «Βιβλιοδίφη» διατίθενται οι επτά πρώτοι ημίτομοι που αποτελούν ολοκληρωμένο το πρώτο μέρος (Ιστορία της Μοντέρνας Ζωγραφικής), το οποίο ενώ αρχικά θα συνιστούσε έναν τόμο, τελικά χωρίστηκε από τον εκδότη σε δύο τόμους «λόγω του μεγάλου όγκου», όπως δηλώνεται στις σημειώσεις του Δ΄ ημίτομου.

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία