• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Bιβλιοπωλείον της Εστίας Ι.Δ. Κολλάρου & Σίας Α.Ε. Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΟΣ Σειρά: Σύγχρονη Ελληνική Πεζογραφία, Αρ. 28. Η ταυτότητά της γράφει Ρέα Φραντζή, ελαφρά ντυμένη, έχ.. Product #: 889.00110Π40 Regular price: 0.00€ 0.00€ 1

Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΟΣ

Κωδικός προϊόντος: 889.00110Π40
Συγγραφέας: Βακαλόπουλος Χρήστος
Χρονολογία: 1991
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Συλλεκτικό
Κατάσταση: Καινούριο αντίτυπο
Σελίδες: 164
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο με αυτιά.
Τυπογραφείο: Εκτύπωση: Γραφικές Τέχνες «Corfu». Βιβλιοδεσία: Α. Πετρέλης & Υιός. Στοιχειοθεσία: Ν. Γεωργακόπουλος - Π. Πιερόπουλος. Φωτογράφιση,μοντάζ: Δημήτρης Καδιανάκης.
Εικονογράφηση: Εξώφυλλο: Αλέξης Κυριτσόπουλος. Περιλαμβάνει εικονογράφηση εκτός κειμένου.
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Διόρθωση: Γιώργος Κοροπούλης.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 0.00€

- +

Σειρά: Σύγχρονη Ελληνική Πεζογραφία, Αρ. 28.

Η ταυτότητά της γράφει Ρέα Φραντζή, ελαφρά ντυμένη, έχει μερικά λεφτά, κάθεται με την πλάτη ακουμπισμένη στον απέναντι τοίχο του μικρού μαγέρικου, στην πλατεία του Άνω Κάμπου, απέναντι από την άσπρη εκκλησία, χιλιάδες χρόνια μετά την Αποκάλυψη, εννιακόσια χρόνια από τότε που ο μοναχός Χριστόδουλος έχτισε ένα μοναστήρι εκεί που ήταν ο ναός της Αρτέμιδος, τρεις μέρες από τότε που χώρισε με τον άντρα της. η άσπρη εκκλησία τρυπάει τον γαλάζιο ουρανό, για πρώτη φορά βλέπει ζωντανή μπροστά στα μάτια της την ελληνική σημαία. Κάτω από τη σημαία παρελαύνει πάνοπλος ο ξανθός κόσμος, πηγαίνει να ψηθεί, πηγαίνει για μπάνιο τρέχει να ξεκουραστεί. Κανείς δεν προσέχει τη σημαία που στέκει αόρατη, μόνο μια γυναίκα που μόλις χώρισε είναι σε θέση να την αντιληφθεί, βγάζει τα μαύρα γυαλιά και ο ήλιος την τυφλώνει.

(Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Image
© 2024 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία