• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιδιωτική έκδοση ΤΑ ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ (11-13 ΧΡΟΝΩΝ) ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ Το διάβασμα των εξωσχολικών βιβλίων και εντύπων έχει μεγάλη παιδαγωγική σημασία, γιατί συνοδεύεται α.. Product #: 808.00018 Regular price: 18.50€ 18.50€ 1

ΤΑ ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ (11-13 ΧΡΟΝΩΝ) ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ

Εκδοτικός Οίκος: Ιδιωτική έκδοση
Κωδικός προϊόντος: 808.00018
Συγγραφέας: Σταθόπουλος Θεόδωρος
Χρονολογία: 1991
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Σπάνιο
Κατάσταση: Καινούριο αντίτυπο
Σελίδες: 80
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο
Τυπογραφείο: Εκτύπωση: Μοναστηριώτης Ι. Ηλίας Ο.Ε.
Εικονογράφηση: Περιλαμβάνονται στατιστικοί πίνακες και μια φωτογραφία από έκθεση βιβλίου στο 9ο Δημοτικό σχολείο Πατρών «Γλαράκη».
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Το αντίτυπο φέρει υπογραφή του συγγραφεία στη σελίδα ελέγχου γνησιότητος αντιτύπων και ιδιόχειρη αφιέρωση του σ. στον «μικρό μου φίλο, Μάξιμο».
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 18.50€

- +

Το διάβασμα των εξωσχολικών βιβλίων και εντύπων έχει μεγάλη παιδαγωγική σημασία, γιατί συνοδεύεται από μία ψυχική ευχαρίστηση, που αποτελεί κινητήρια δύναμη για παραπέρα διάβασμα, για παραπέρα διεύρυνση, για παραπέρα ολοκλήρωση του ανθρώπου. Θα έλεγα ακόμα ότι, στη διάρκεια της παιδικής ηλικίας, που διαμορφώνονται τα θεμέλια της πνευματικής και ψυχικής ζωής, τα εξωσχολικά αναγνώσματα διαδραματίζουν ένα ρόλο καθοδηγητικό και προδιαγράφουν την πορεία της ανάπτυξης της προσωπικότητας του ατόμου.

(Από τον πρόλογο του βιβλίου)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία