• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ηράκλειτος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ 1835-1985 ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΡΙΖΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Η «Ελληνική Παιδική Λογοτεχνία», έργο αγάπης κι αγωνίας για το Παιδί, θα προσπαθήσει στις σελίδες τη.. Product #: 808.00017 Regular price: 16.00€ 16.00€ 1

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ 1835-1985 ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΡΙΖΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Εκδοτικός Οίκος: Ηράκλειτος
Κωδικός προϊόντος: 808.00017
Συγγραφέας: Δελώνης Αντώνης
Χρονολογία: 1986
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Σπάνιο
Κατάσταση: Καινούριο αντίτυπο
Σελίδες: 216
Βιβλιοδεσία: Μαλακό πλαστικοποιημένο εξώφυλλο.
Τυπογραφείο: Εκδόσεις «Ηράκλειτος», Μαυροκορδάτου 7, Αθήνα.
Εικονογράφηση: Εξώφυλλο Ντίνος Παστρικός.
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Επιμέλεια: Ερμιόνη Τσατσούλη - Γιώργος Γερακούλης.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 16.00€

- +

Η «Ελληνική Παιδική Λογοτεχνία», έργο αγάπης κι αγωνίας για το Παιδί, θα προσπαθήσει στις σελίδες της να υλοποιήσει ένα διπλό στόχο: να είναι Ιστορία αλλά, συγχρόνως, και κριτική προσέγγιση στα κείμενα. Θα προσπαθήσει να μην είναι μια απλή χαρτογράφηση της εκατοπενηνταετούς πορείας της, αλλά κυρίως μια διερεύνηση όλων εκείνων των αιτίων που τη διαμόρφωσαν. Έργο δύσκολο και, κάποιες φορές, επικίνδυνο, το οποίο τολμούμε με γνώση των κινδύνων που συνεπάγεται. Θεωρήσαμε όμως χρέος μας πως η απογραφή, καταγραφή, ταξινόμηση, μελέτη και ερμηνεία κειμένων, προσώπων, αιτίων, ρευμάτων, τάσεων, ιδεών είναι ένα έργο δύσκολο μεν αλλά και αναγκαίο, για να τεκμηριωθεί, με τρόπο υπεύθυνο, η συνέχεια της Ελληνικής Παιδικής Λογοτεχνίας. Με αυτή την ανοικτή, για διάλογο, στάση, θέτουμε στη διάθεση του επαρκή αναγνώστη το έργο μας.

(Από την εισαγωγή του βιβλίου)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία