• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιδιωτική έκδοση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 1957-1965 (9 ΤΟΜΟΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΡΓΟ) Η προσπάθεια και η φιλοδοξία της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ» ν' αντιμετωπίζει από φέτος και πέρα .. Product #: 390.387.00006 Regular price: 300.00€ 300.00€ 1

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 1957-1965 (9 ΤΟΜΟΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΡΓΟ)

Εκδοτικός Οίκος: Ιδιωτική έκδοση
Κωδικός προϊόντος: 390.387.00006
Συγγραφέας: Συλλογικό Έργο
Χρονολογία: 1957-1965
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Εξαντλημένη έκδοση
Κατάσταση: Καινούριο αντίτυπο
Σελίδες: 2.800
Βιβλιοδεσία: Βιομηχανική σκληρόδετη βιβλιοδεσία με τα πρωτότυπα περικαλύμματα και των εννέα τόμων σε άψογη κατάσταση.
Τυπογραφείο: Οι τόμοι της «Πελοποννησιακής Πρωτοχρονιάς» τυπώθηκαν στα νέα ιδιόκτητα Τυπογραφικά Καταστήματα Ιωάννου Ν. Ζαχαροπούλου, Οδός Νιρβάνα 47 και Πρετεντέρη (Τέρμα Αχαρνών).
Εικονογράφηση: Εξώφυλλα - ξυλογραφίες - σχέδια του Α. Τάσσου, αλλά και άλλων διάσημων καλλιτεχνών. Πλούσια εικονογράφηση εντός και εκτός κειμένου, καθώς και φωτογραφικό υλικό σε κάθε έναν από τους εννέα τόμους του έργου. Περιλαμβάνεται πλήθος πινάκων και στατιστικών.
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Ετήσια έκδοση για την ιστορία, τη λαογραφία, την τέχνη και την επιστήμη στην Πελοπόννησο. Διευθυντής: Μίμης Παπαχριστοφίλου. Γραφεία (προσωρινά) Ερμού 129, Τηλ. 31531, Αθήνα.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 300.00€

- +

Η προσπάθεια και η φιλοδοξία της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ» ν' αντιμετωπίζει από φέτος και πέρα -κάθε χρόνο- τα ζητήματα του Μοριά (ό,τι έχει σχέσει μ' αυτόν απ' τα πολύ παλιά, τα περασμένα, τα τωρινά και τα μελλούμενα) με τις εγκυρότερες υπογραφές, βρίσκεται στα χέρια σας. Ο πνευματικός Μοριάς με τις εξέχουσες φυσιογνωμίες του που σημαδεύουν με την παρουσία τους το Νεοελληνικό μας Πολιτισμό δίνει το παρόν και υπόσχεται να συνεχίσει.

Σ' αυτή μας την προσπάθεια, κόποι και θυσίες ξοδεύτηκαν αφειδώλευτα. Φιλοδοξούμε να γίνει κέντρο και βήμα των ζωντανότερων δυνάμεων του τόπου μας που θα εξετάζει, φωτίζει και θα προβάλλει τα ζητήματά του. Σεις φέτος και κάθε χρονιά θα το κρίνετε.

«ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ».

(Από το σημείωμα της σύνταξης στο αυτί του εξωφύλλου)

Χαιρετίζομεν και περιβάλλομεν με κάθε εκτίμησιν της ωραίαν προσπάθειαν της εκδόσεως της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ». Ήτο επιτυχής και ωραία η έμπνευσίς σας να μαζέψετε όλον τον Μωριά και ηνωμένοι όλοι οι Πελοποννήσιοι την παραμονήν του Νέου Έτους, να το προϋπαντήσουμε εις μίαν εκδήλωσιν πολιτισμού και ιστορικών αναμνήσεων.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΡΟΥΦΟΣ, Δήμαρχος Πατρέων

(Από τους χαιρετισμούς του πρώτου τεύχους του 1957, της ετήσιας έκδοσης της «Πελοποννησιακής Πρωτοχρονιάς»)

Image
© 2023 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία