• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μελίνα Πρόγραμμα ΥΠΕΠΘ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΒΙΒΛΙΟ ΔΑΣΚΑΛΟΥ Το παρόν αποτελεί συμπληρωματικό σχολικό εγχειρίδιο συντεταγμένο από την 6η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαι.. Product #: 949.00003 Regular price: 13.00€ 13.00€ 2

ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΒΙΒΛΙΟ ΔΑΣΚΑΛΟΥ

Εκδοτικός Οίκος: Μελίνα Πρόγραμμα ΥΠΕΠΘ
Κωδικός προϊόντος: 949.00003
Συγγραφέας: Συλλογικό
Χρονολογία: 2000
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Εξαντλημένη έκδοση
Κατάσταση: Καινούριο αντίτυπο
Σελίδες: 32
Βιβλιοδεσία: Μαλακό πλαστικοποιημένο εξώφυλλο.
Τυπογραφείο: Πέτρος Κούλης ΑΒΕΕ, Πάτρα
Εικονογράφηση: Πλούσια εικονογράφηση εντός και εκτός κειμένου με φωτογραφίες, σκαριφήματα, σχέδια, πίνακες και παραστάσεις από τοιχογραφίες, χειρόγραφα, κλπ.
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Κείμενα: Μαρία Στεφανοπούλου (Αρχαιολόγος). Επιμέλεια έκδοσης: Αναστασία Κουμούση (Αρχαιολόγος).
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 13.00€

- +

Το παρόν αποτελεί συμπληρωματικό σχολικό εγχειρίδιο συντεταγμένο από την 6η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, η οποία ξεκίνησε την εκπαιδευτική της δραστηριότητα το 2001, μέσω του προγράμματος «Μελίνα». Το πρόγραμμα είχε τίτλο "Το Κάστρο της Πάτρας" και το κοινό στο οποίο απευθύνθηκαν οι εκπαιδευτικές δράσεις ήταν μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου. Ο κύριος στόχος του ήταν η επαφή των μαθητών με τον κυριότερο αρχαιολογικό χώρο της πόλης της Πάτρας. Παράλληλα δόθηκε η ευκαιρία στους μαθητές να γνωρίσουν την ιστορία και την αρχιτεκτονική του Κάστρου, καθώς και τα όπλα, επιθετικά και αμυντικά, των Βυζαντινών.

Κυκλοφόρησε το 2000 σε δύο εκδοχές: 32σέλιδο ενημερωτικό έντυπο για τον εκπαιδευτικό με ιστορικά στοιχεία, καθώς και 32σέλιδο έντυπο δραστηριοτήτων (παιχνίδια, puzzle, κ.λ.π.), για τους μαθητές.

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία